Gyn v centru Prahy, Dr. Ilič

226
25.1.06 13:38

Gyn v centru Prahy, Dr. Ilič

Ahoj všechny,

máte některá zkušenosti s MUDr. Iličem, případně můžete mi doporučit jiného dobrého gynekologa v centru Prahy?

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
25.1.06 13:55

Myslím, že jsem slyšela, že je dobrej. Známá s ním moc dobrou zkušenost neměla. Nevím. Myslím, že mluvíš o Mediscanu, že. Já tam chodím k dr Uhrové, bývá tam středa až pátek odpoledne - podvečer a jsem spokojená. Nikoho jinýho neznam ani bych nebrala:)
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.1.06 14:32

Jo,jo, mluvim o Mediscanu. Do kolika tam Dr. Uhrova byva - az do 20 hod? A netusis,proc s nim tva znama nebyla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
25.1.06 14:45

Dr Uhrová tam bejvá cca 15,20-19. Někdy se zpozdí (a to se pak samo čeká), protože dělá v Motole a i když tam v porodnici nedělá, občas k porodům chodí (jako např. kvůli mému porodu pacientky taky bohužel a pro mě bohudík čekaly:)))
Myslím, že pokud se nepletu a opravdu se o Iliče jedná, že šlo o přístup. Ale dlouho s ním spokojená byla.
Jak řikam, takhle spokojená jsem nebyla nikdy a jinam už doufam nebudu muset, hrozim se, až půjde do důchodu, to už snad gyndu nebudu potřebovat. Má se mnou trpělivost, je příjemná a hodná a maximálně se snaží vycházet vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.1.06 16:54

Jo,jo, mluvim o Mediscanu. Do kolika tam Dr. Uhrova byva - az do 20 hod? A netusis,proc s nim tva znama nebyla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
25.1.06 17:07

Aknel již jsem odpověděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie