Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky..Chtěla bych sem chodim,měním dr…protože,ten můj odešel.Máte někdo s tímto centrem zkušenosti???
Ahoj, chodím sem už více jak 3 roky, co konkrétně bys chtěla vědět? Ráda ti odpovím, napiš SZ. Ziza.
chodim na Chodov snad od svych sestnacti a jsem vcelku spokojena. Obcas prijdou s tim, ze mam zaplatit 500 korun za rok, ale nikdy jsem to neplatila a pece se mi vzdy dostala. Maji ultrazvuk, v budove polikliniky je laborator na krev, takze vsechny odbery jsou v baraku, delali mi i test na cukrovku a EEG, vsechno na jednom miste.
…jen doplním předchozí příspěvek, že roční karta stojí nyní 900 Kč, platila jsem ji teď, 2.1. a nemile mě to překvapilo, protože minule stála 600 Kč…já jsem pochopila, že tato karta je víceméně povinná, tak teď tedy nevím, vždycky se na recepci tak nějak tvářili… Ziza.
Ahoj holky, hledám nového gynekologa a na Chodově jsem byla asi před rokem v gyncentru na ekg a budova a přístup se mi moc líbily. Koukám na jejich stránky a je tam gynekologů faaakt mraky ![]()
Prosím
Děkuji za váš čas ![]()
Ahoj, s gyncentrem primo zkusenosti nemam, ale hned vedle v chodbe chodim k dr. Smeralovi a nemuzu si ho vynachvalit ![]()
Etcetera78 píše:
Ahoj, s gyncentrem primo zkusenosti nemam, ale hned vedle v chodbe chodim k dr. Smeralovi a nemuzu si ho vynachvalit
Mě jde o dlooouhou čekací lhůtu, která u dobrejch doktorů prostě bejvá. Bohužel sito s miminkem nemůžu dovolit. Verča by se mi tam proskočila vzteky už po půl hodině, natož třeba po třech. ![]()
proto se mi líbí to gyncentrum, tam je to snad na objednání ne? ![]()
tak to nevim, snad se ozve nekdo, kdo tam chodi a poradi. Ja kdyz jsem se objednavala k tomu memu, tak to bylo tak na dva tydny dopredu, ale kdyz jsem objednana, tak tam nikdy dlouho necekam, max. 10 minut tak. Ale kdyz jsem tam jednou musela akutne bez objednani, tak jsem si tam teda posedela, to jo…