PEDIATER-navstevy lekara doma

98
31.12.06 11:41

PEDIATER-navstevy lekara doma

Mate prosim niekto skusenosti, lebo viete poradit detskeho lekara ktory bezne robi navstevy doma (samozrejme za fin.ohodnotenie).
Hladame lekara ktory by bol ochotny poradit po telefone, prist v pripade choroby k nam domov … (princip rodinneho lekara)
Dakujem za rady! Sme z Prahy 6.
Na internete som hladala, no nenasla som :( . Mozno som vsak pri vyhladavani postupovala nespravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
31.12.06 14:13

Ahoj,
vím o jedné soukormé doktorce na Břevnově (Liborova 18, P6)
http://www.pediatr.cz/babycare/
Původně jsem k ní chtěla chodit, takže jsem se tam byla i podívat. Je to tam moc pěkné, čisté, paní doktorka je ochotná. Nakonec jsem ale zvolila obyčejnou paní doktorku ze střediska, protože mi tato přišla drahá. Pokude máš zájem, dají Ti komplet ceník za všechny možné služby včetně návštěv doma atd.
Mně nejvíc vadilo to, že tam sice byla možnost objednat se na určitou hodinu (věnují Ti pak 30 min.), za 200,–, což není tak moc peněz, ale… Maminky, které tam pak přijdou normálně bez objednání, musí dát těmto objednaným maminkám přednost, i když přišly před nimi. Takže já se bála, že pokud tam přijdu třeba před druhou hodinou odpoledne a paní doktorka bude mít na druhou a na půl třetí obejdnané dvě maminky, tak tam budu muset hodinu čekat. A to mě odradilo. Ale pokud byste se objednávali vždy, nebo jste si paní doktorku zvali domů, problém by být neměl.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
31.12.06 19:10

Ahoj,

my mame taky dr co chodi domu, a kdykoliv ji muzes zavolat na mobil- MUDr Jitka Fabianova. mai svoje vebove stranky.

Ale problem je, ze je na Pze 3, naproti palaci Flora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty