Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky. Už dlouho přemýšlím o změně své gynekoložky. Přestěhovali jsme se a mám to k ní teď daleko a navíc jsem se na diskuzi dozvěděla, že s ní jsou nějaké problémy. Potřebuji poradit nějakou gynekoložku na Praze 4, se kterou máte dobré zkušenosti. Děkuji za odpovědi, ale hlavně to dost spěchá. Plánujeme druhé mimi a to bych chtěla chodit už jinam:-)
ahoj,
nechceš chodit na gynekologii rovnou do podolí? - s druhým mimi bys to měla pak všechno v jednom.
chodila jsem tam do poradny od 7. týdne a rodila tam taky a byli tam všichni moc fajn, tak jsem se rovnou objednala i na gynekologii. s konkrétní mudrou moc ale neporadím - protože mám často záněty močového měchýře, tak chodím k dr. kašíkové do gynekologicko-urologické poradny. jejich web je www.upmd.cz
Já (ještě) mám dr na P4 - u Brumlovky, dr Piková. Má soukromu ordinaci, předtím byla na Budějovické.
Je fajn, při registraci jsem platila nějaký penízky, ale pak se mluvilo o tom placení v ordinacích a od té doby jsem platila jen za jednorázová zrcadla, fotky z ultrazvuku a jiné drobnosti. Teď bydlím na Praze 6 a sháním pro změnu gynekoložku/gynekologa tady…
E.
Ja chodim k doktorce do Medicentra mezi Chodovem a Roztylama, kdybys chtela, napisu ti kontakt. Zatim jsem platila jen stovku za vytery, jinak nic.
Ja chodim k doktorce do Medicentra mezi Chodovem a Roztylama, kdybys chtela, napisu ti kontakt. Zatim jsem platila jen stovku za vytery, jinak nic.
Holky děkuji moc. Píšu až dnes, protože jsem si nevšimla odpovědí. Nějak mi nefunguje upozornění, že někdo napsal odpověď. Poslala jsem vám SZ.
Obnovuji diskusi…
Hledám dobrou gynekoložku na Praze 4, která bere nové pacientky… klidně si i připlatím… poradíte?
@maminka189 Dík za tip, asi se zeptám blbě, ale má v ordinaci ultrazvuk? Budu teď potřebovat zvláštní péči ![]()
Nevím, ja je to s příjmem nových pacientek, ale já jsem moc spokojená s Natalínou .
@origo Ano má v ordinaci ultrazvuk a je moc milá a ochotná cokoliv vysvětlit
www.gynekologiekolek.cz
Majitel, Mudr. Kolek je ředitelem porodnice v Krči. Pracuje u něj více lékařů, všichni jsou super, má 2 ultrazvuky, z toho jeden je mega profi ( dělá na něm i těhotenské screeningy). Vřele doporučuji!!!
Gynbus Modřany. Jsou tam i doktorky. Zkus si zavolat, myslím, že pořád berou