Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky, hledat nyní nového / novou gynekoložku. Měla jsem velmi hodnou a jemnou ale již ma hodne zastarale přístroje. jsem po jednom potrate a druhé teotenstvi je nyní teď velmi brzké - proto ose poohlizim po nové doktorce. Narazila jsem na tuto kliniku - poplatky mi nevadí ale chtěla bych kvalitního, šikovného a trpělivého doktora / doktorku. Nikde jsem vsak v diskuzích nenašla přímé recenze na konkrétní doktory / doktorky. Můžete se prosím podělit s kým máte dobré nebo špatně zkušenosti? Děkuji
A máš zjištěno, zda tě těhotnou někdo přeregistruje, to totiž lékaři obvykle nedělají.
@helis0 jestli myslíš gyncentrum na Praze 9,tak já chodím k Mudr. Píchovi a jsem spokojená, prohlídka bezbolestná, kdysi mi tam i dělali revizi po potratu, měla jsem nějaký komplikace, tak jsem si tam poležela a všichni doktoři, co se u mě vystřídali byly moc fajn. Prohlídky v těhotenství taky v pořádku.
@Anonymní píše:
@helis0 jestli myslíš gyncentrum na Praze 9,tak já chodím k Mudr. Píchovi a jsem spokojená, prohlídka bezbolestná, kdysi mi tam i dělali revizi po potratu, měla jsem nějaký komplikace, tak jsem si tam poležela a všichni doktoři, co se u mě vystřídali byly moc fajn. Prohlídky v těhotenství taky v pořádku.
o Pichovi jsem také dohledala velmi dobře recenze
dekuji, již jsem našla svého lékaře ![]()