Gynda Podolí

500
22.5.15 18:35

Gynda podoli

Ahoj, potrebovala bych poradit-prisla mi vyhruzka od VZP, ze si mam najit gynekologa-tak jsem se chtela zeptat, jestli je mozne, chodit v prg do podoli i na preventivni prohlidky, nebo je tam gynda pouze pro registrovane tehulky :think:
mam to blizko a jednou bych tam rada i rodila, drive jsem chodila na gyn v cizine, tak nevim, jak to tu chodi..
Diky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
22.5.15 18:38

@Axlaranda 8o Jak jako, to je povinné ho mít? A přijde mi obsílka, že od odchodu od pediatra stále nemám praktického lékaře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.5.15 18:42

@Litta taky me to zaskocilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.5.15 18:43

@Litta mozna je to jen vymysl VZP :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
22.5.15 18:49

@Axlaranda v Podolí můžeš i na preventivní prohlídky, na kartotéce se zeptej na bližší info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.5.15 19:02

@januschka je tak to je fajn, dekuju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.5.15 19:40

Co vim, tak gynekologove v Podolí maji plno, maji to psané na svých stránkách, ze nové pacientky ( netehotne ) nepřijímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.5.15 19:46

@Taciras presne nevim, ale znelo to vyhruzne :D ja se predevcirem zacala snazit o prvni, tak si stejne nejakeho najit musim ;)
@myskalucka no to je skoda, tak se budu muset mrknout jinam..ale diky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.5.15 19:55

@Axlaranda : hele, zkus se tam zeptat, ještě nedávno tam měli psane, ze gynekologove nové pacientky nepřijímají a ted to nemůžu najít, tak třeba se jim nějaká místa uvolnila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.5.15 19:58

@myskalucka tak to je dobra zprava! V pondeli se tam zastavim a poptam se, dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty