Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potrebovala bych poradit-prisla mi vyhruzka od VZP, ze si mam najit gynekologa-tak jsem se chtela zeptat, jestli je mozne, chodit v prg do podoli i na preventivni prohlidky, nebo je tam gynda pouze pro registrovane tehulky ![]()
mam to blizko a jednou bych tam rada i rodila, drive jsem chodila na gyn v cizine, tak nevim, jak to tu chodi..
Diky!! ![]()
@Axlaranda
Jak jako, to je povinné ho mít? A přijde mi obsílka, že od odchodu od pediatra stále nemám praktického lékaře? ![]()
@Axlaranda v Podolí můžeš i na preventivní prohlídky, na kartotéce se zeptej na bližší info ![]()
Co vim, tak gynekologove v Podolí maji plno, maji to psané na svých stránkách, ze nové pacientky ( netehotne ) nepřijímají.
@Taciras presne nevim, ale znelo to vyhruzne
ja se predevcirem zacala snazit o prvni, tak si stejne nejakeho najit musim ![]()
@myskalucka no to je skoda, tak se budu muset mrknout jinam..ale diky za info ![]()
@Axlaranda : hele, zkus se tam zeptat, ještě nedávno tam měli psane, ze gynekologove nové pacientky nepřijímají a ted to nemůžu najít, tak třeba se jim nějaká místa uvolnila ![]()
@myskalucka tak to je dobra zprava! V pondeli se tam zastavim a poptam se, dekuju ![]()