Centrum léčebné rehabilitace P4

Anonymní
20.5.15 20:11

Centrum léč.rehabilitace P4

Ahoj mamky, byla jsem na první návštěvě tohoto centra v Horáčkově ulici. Co mě překvapilo, dítě si fyzioterapeutka sundala z plinky a přesunula ho na koženkový potah lehátka. Malou dala na bříško a ta hned začala potah olizovat a pote se počurala a měl a to všude na bříšku a nohách. Fyzioterapeutku zajímalo jak se ji na bříšku nelíbilo a plakala. Do toho jsem se ji snažila otírat plinkou od curanek. Pak ji dala na záda a snažila se ji přimět uchopit hračku a tu malá vzala a ihned jako vse strčila do pusy. Byly to erarní kroužky co mela na rehabilitačním stole. Když mala plakala, komentovala to slovy: jen si řvi, ať protahnes plíce. Odcházíme a ihned jde dovnitř další maminka s miminkem…
To ho jako položí na ne pečlivě utřený stůl? Da mu také cca ty samé kroužky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
20.5.15 20:18

U nás na rehabce se po každém pacientovi stůl automaticky dezinfikuje, erární ožužlané hračky putují do kyblíčku u umyvadla a také se dezinfikují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.5.15 20:22

Také jsem tam se synem chodila a naštěstí tedy nemám takové negativní zkušenosti. Fyzioterapeutky se chovaly všechny mile, stůl po každém dítěti pečlivě vydesinfikovaly a hračky používaly výhradně plastové, takže se dají také alespoň omýt a desinfikovat. Na rehabilitaci se alespoň většinou nechodí s nemocnými dětmi, takže jsem to až tak neřešila. Imunitu si nějak vybudovat musí. Spíš mi vadí hračky u obvodní doktorky.
A shrnutí - nikdy jsme na rehabilitaci nic nechytli a pohybově pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.5.15 20:23

Souhlas. Stul se po kazdem diteti otira dezinfekci - stihne se to nez se to dalsi dite vslikne. hracky se take po kazdem myjou - maji jich treba plny kyblik a myjou az na konci dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.5.15 20:27

Ja tam se synem taky chodila, lehatko prede mnou dezinfikovala, hracky mu teda cumlat nedovolila.

Byli jsme tam moc spokojeni. Fyzio byla skvela.

• Citovat
  • Upravit
115
20.5.15 21:02

Take jsem tam chodila s ditetem, stul vzdy dezinfikovala fyzioterapeutka a hracky myla… Presto temer po kazde navsteve druhy den ci dalsi dny troloty, ryma, strevni problemy, atd atd… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.15 21:23

Chodila jsem tam s dcerou cca 9 mesicu pravidelne alespon dvakrat do mesice(spise casteji) a vzdy pred nami i po nas stul dezinfikovali. A dcera teda vzdycky cvicila v plince, nahata nebyla. A myslim, ze tam nechytla ani zadnou virozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.5.15 21:25

Taky jsme tam s dcerou chodili a vždy stůl desinfikoval, když ho třeba počurala, tak se to hned utrpělo a desinfikovalo. Nikdy jsme nic nechytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty