Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Co dělat když má dcera výtoky ale bojí se gynekologa?
Dcera jasně. Kolik ti je? Jaký výtok?
@Anonymní píše:
@JancaS84 Dceři je 14 let
budeš muset, dcero, překonat svůj strach, říci to mamce a naklusat na gynekologii - strach máme všechny, ale to se musí překonat - nikdo nám tam hlavu neuřeže
@stinga Milá paní nepíše to má dcera ale chtěla jsem se tu poradit jak jí dostat k gynekologovi tak prosím poraďte co dělat? ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Milá paní nepíše to má dcera ale chtěla jsem se tu poradit jak jí dostat k gynekologovi tak prosím poraďte co dělat?
no tak to už musíš vědět sama, jakým způsobem zapůsobíš na svou dceru, však to není první doktor v životě,
a když už se ptáš - mně moje mamka koupila koženou bundu, kterou jsem dlouho chtěla, za první návštěvu gynekologie - tak se můžeš inspirovat - co chce tvá dcera?
@Anonymní píše:
@stinga Milá paní nepíše to má dcera ale chtěla jsem se tu poradit jak jí dostat k gynekologovi tak prosím poraďte co dělat?
Přivaž ji na provázek a dovleč ji tam, ne?! ![]()
@Anonymní píše:
Jít s ni, vysvětlit ji co se bude dít a že se není čeho bát? Je to proste jen další doktor. Asi bych ji vzala hlavně k ženě doktorce, před chlapem se bude holka víc stydět ![]()
No a jaký máš teda problémy s výrokem? To že to píše mamka ti fakt nežeru.
Určitý výtok je přirozený a má ho každá žena.
Problém je svědění, hrudky, zelená barva atd. Možná by na to stačilo něco z lékárny.
Obyčejný výtok ničemu nevadí, je to normální. Sama ho mám po celý život, stejně tak, jako moje matka… Horší je, pokud má žlutou barvu, zapachá, svědí… ale ani v tomhle případě nemusíš hned hysterčit a hnát na gyndu, většinou postačí přípravky z lékárny..
Co dělat když má dcera výtoky ale bojí se gynekologa?