Gynekolog -hledám

1853
16.9.10 10:26

gynekolog -hledám

holky nemáte některá tip na dobrého gynekologa v Praze ? Nejlépe Háje ,Chodov ,Petrovice ,Jižní město nebo poblíž ?
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
16.9.10 10:29

Já chodím sem http://www.detskagynekologie.eu/index.php?…. Vcelku nemám výhrady, ale radši mám Mudr. Málkovou, je taková komunikativnější. Myslím, že ještě pořád berou. Na Chodově už asi nový pacientky neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.9.10 10:35

http://www.fastmed.cz/

Chodím tam už 10let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.9.10 10:37

a bere nějaký sponzorský poplatky za péči nebo normal na pojištovnu a co čekání po objednání je dlouhé .?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.9.10 10:40

4ekání-je to na objednání,musíš si zavolat.pak už nečekáš. Sponzorský poplatek platím 500,–/rok. to mi příjde dobrý,dneska se platí víc a už skoro u všech…
A je fakt dobrej,lidskej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.9.10 10:43

no to je fakt ,že se platí skoro všude .Ted chci svého gyn .změnit ,protože tam jsem jako taky platila za "nadstandartní " služby (platit museli všichni ,kdo tam chodí)ale právě lidskosti ani těch nadstandartních služem jsem se nějak nedočkala . :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.9.10 10:48

To je blbý…je to prostě o lidech všechno.Já jsem s tímhle moc spokojená,v Pha už nebydlím ale neměnila jsem ho,udělám si čas vždy.Zkus si tam zavolat,já nevím jestli přibírá pacoše,ale za zeptání nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.9.10 11:39
pavlak5 píše:
holky nemáte některá tip na dobrého gynekologa v Praze ? Nejlépe Háje ,Chodov ,Petrovice ,Jižní město nebo poblíž ?
díky :kytka:

Ja mam perfektni, ale je az na Korunni 4 :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.9.10 11:53

to je škoda :roll: ,no mám na gyn .docela smůlu asi si podvědomě vybírám symý blbce :lol: no zavolat zkusím ,jestli berou .Ted jsem volala jedný co mám blízko a ta mě pro změnu nechce vzít ,protože jsem od ní před 5 lety odešla kvůli stěhování -no ,ale prej ji můžu zavolat a poprosit jestli mě vezmě nazpět :zed: :zed: :zed: no já se poseru to jsem ještě nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.9.10 11:53

www.znamylekar.cz - nevím , jestli najdeš, ale tip .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí