Bolest prsou v těhotenství

23847
14.9.10 11:52

Bolest prsou v těhotenství

Ahoj, jsem podruhé těhotná a opět se mi objevil ten samý problém jako při prvním těhu. Okolo 10.tt mne začaly bolet prsa, ale šíleným způsobem. Během dne několikrát mi ztvrdnou bradavky, téměř zfialoví a cítím palčivou bolest. Trvá to pár minut, deset až půl hodiny a pak zase dobrý. Některé dny se to opakuje jen dvakrát, jindy vícekrát. Minule mi gyndr řekla, že je to normální a že při kojení to bude horší, tak jsem trpěla až do konce těhu a hrozila se kojení, ale ani porod tak nebolel jako tohle, natož kojení. Prosím, neznáte nějaký fígl jak si ulevit, musela jsem doma vyházet všechny Brufeny, abych je v nějakém záchvatu nesežrala :oops: Jednou jsem si vzala i Paralen, ale nepomohl :-( Masáž ani obklady taky nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.9.10 21:55

ahojky asi ti neporadím ale asi máme stejný problém. Na začátku těhu mě začaly tak bolet prsa že jsem myslela že mi drát který mi furt vylézal z podprsenky propíchl prso . těd už mě sami přestaly bolet . tak doufám že i tebe přejdou .

• Citovat
  • Upravit
8937
9.12.10 20:20

Přesně vím, o čem mluvíte, já to sice dnes zažila poprvé a byla jsem z toho pěkně vyhukaná a zároveň bezradná - hrozná bolest. No když tak čtu, že se to může opakovat i několikrát denně, tak to se tedy mám na co těšit. Já jsem teprve v 7tt, příští týden jdu na kontrolu, tak se zkusím doktora zeptat, ale jelikož to po několika desetiminutách samo odezní, tak na to asi žádná rada nebude, ale za zeptání nic nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.9.20 16:10

Ahoj, s dovolením obnovuji tuto diskuzi. Jsem těhotná, zatím krátce, 6tt, ale už tři dny mě odpoledne vždy začnou strašně, ale fakt strašně, bolet prsa. Bolí mě vlastně celý hrudník, nemůžu se jich ani dotknout. Já vím, že to k těhotenství patří, ale nemáte někdo nějaký tip jak bolest zmírnit? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí