Pomůžou doplňky stravy na nízký tlak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.9.10 12:56

nízký tlak

ahoj (e)maminky, neznáte nějaký lék nebo doplněk stravy, který by mi pomohl s nízkým tlakem? bohužel mám od malička nízký tlak, doktokra s tím nic nedělá, jen mi tvrdí, abych přibrala (vážím tak akorát a rozhodně nechci zbytečně přibírat), že se tlak srovná. Ne že by mě to tolik trápilo, ale je dost nepříjemné, že se mi po každém zvednutí zatmí před očima a na chvíli se musím přidržet, abych nespadla. pravidelně beru šumivé tablety s vitamínem C, a snažím se jíst zdravě, i když ne vždy to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
13.9.10 13:02

S nízkým tlakem se toho bohužel moc nenadělá - léky na to nejsou vůbec žádné a o přírodních přípravcích jsem také neslyšela - ráda se případně také poučím, bojuju se stejným problémem celá léta (a víceméně všechny ženy v naší rodině to tak v mládí měly, až po přechodu se jim tlak upravil případně naopak hoodně zvýšil).
Vstávat pomalu, žádné prudké změny poloh, hodně pít, hodně se hýbat na čerstvém vzduchu… a pevné nervy :wink: Pokud piješ kávu nebo Coca colu, tak ty také pomáhají, ale to se nedá pořád, to je jasné.

Příspěvek upraven 13.09.10 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.9.10 13:02

ahojky, já bych doporučila přírodní doplněk stravy Emulips. Optimalizuje krevní tlak i váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
13.9.10 13:08

Taky se hlasim do klubu,bezne mam 100/60 :roll: ,i v tehotenstvi tomu nebylo jinak..nijak mi to neprekazi,hlava se obcas zatoci pri vstavani,ale nic hroznyho..Neverim,ze je neco,po cem se TK trvale zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 13:18

tak, to jsem ráda, že nejsem sama :potlesk: , můj nejvyšší tlak byl 100/60, a při poslední prohlídce( jsme ted v 7.měsíci)mi sestříčka naměřila 80/55 8-o , nevěřila, že jsem tam došla po svých…takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492

Ahojky,
tak pomůže kafe a pokud nejsi těhotná, tak panák :-) No a nebo cola nebo kofola.
Já mám tlak taky nízký. Teď celé těhotenství 100/60. Nic se s tím nedá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891

Ty brdo,tak to uz je vazne sila :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459

Jediná rada je si zvyknout… nic jiného s tím nenaděláš… mám taky krásných 90/60, tedy po jídle :-) Teď v těhu je občas sranda jet nalačno na krev, ale už předem říkám, že si chci na odběr lehnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 13:20

Minulý týden jsem byla na glikemické křivce…sama pro sebe jsem si pořád říkala: hlavně tam dojdi a po cestě neomdli…! hnusnej test!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.9.10 13:20
vililik píše:
tak, to jsem ráda, že nejsem sama :potlesk: , můj nejvyšší tlak byl 100/60, a při poslední prohlídce( jsme ted v 7.měsíci)mi sestříčka naměřila 80/55 8-o , nevěřila, že jsem tam došla po svých…takže asi tak :lol:

Ten horní není až tak důležitý, jak ten spodní. Taky jsem jednou měla takhle a sestřička se ptala, jestli vůbec žiju a ať si dám kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 13:22

na mě se taky vždycky zkoumavě podívá :lol: ,a zeptá se, jestli je mi dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
13.9.10 13:22

Taky s tím celý život bojuju. Nejvyšší tlak jsem měla ve 3. trimestru v těhu, to se mi to docela srovnalo, ale pak šel tlak zase dolů. A naopak na začátku těhu jsem měla 80/50. Sestřička se mě taky ptala, jestli je mi dobře a nechtěla mi dovolit vstát :mrgreen:
Nic moc s tím nenaděláš, můžeš být jedině happy, že ti asi moc nehrozí infarkt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.9.10 13:23

Mě doktorka řekla, že na to nic není a že je to znak dlouhověkosti. Tak aspoň něco:) Jinak před každou prohlídkou hradu nebo zámku minimálně půl litru coly a několik tabletek hroznového cukru. Řekla bych, že to není ani tak o kofeinu jako o tom cukru.

Jinak kila navíc jako lék je teda zajímavý řešení. A na další prohlídce by tě honila, že jsi tlustá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.9.10 13:25

Ahoj, taky mám nízký 95/60, sestřička se vždycky ptá jestli mi není blbě, ale nebývá, omdlít se mi ještě nepodařilo. Mamka mívala také hodně nízký tlak a teď před 5Otkou se jí zase zvýšil a má vysoký, že bere i léky na snížení tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.9.10 13:27

Mi sestřička vždycky jen řekla… hmmmm tak žádná změna :-) Už ze mě měla srandu.
Ale musím se pochlubit, že minulou střebu jsem byla poprvé v porodnici a to mi naměřili 120/80. Já si říkala, že je mi nějak divně :-) Určitě to bylo z toho parkování!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí