Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, máte někdo zkušenost s plastickou operací po úraze?Chtěla bych vědět jestli něco přispívá pojišťovna nebo si všechno hradí pacient.Jde mi o to, že před 4 roky jsem měla autonehodu a po hematomu a utrženém podkoží na stehně mi zůstal takový kožní převys.Nebolí to ani nepřekáží, ale dost se mi to nelíbí(uplé kalhoty,plavky).Díky za odpovědi
no, pokud je to plastika jen kvůli vzhledu, tak pak asi pojišťovna nepřispěje nic.
ale možná, že kdybys měla doporučení od dr, tak by přispět mohli
Ahojky, já mám jiný dotaz, nemáte zkušenost s plastickou operací kruhů pod očima? Docela hodně mi to vadí, i když spím hodně (což se moc nepoštěstí), tak je mám. Trápí mě to. Byla bych ochotná ty peníze investovat, ale jsem posera. Nemáte zkušenost, nebo nevíte o někom z okolí? Vím že si to nechávala dělat herečka Alice Bendová a moc si to chválila. Navíc píšou že člověk může jít za 2 hodiny domů, že to je opravdu banální operace, ale já nevím ![]()
Ahoj, tak já jsem byla na horních víčkách a opravdu to nic není, šla jsem domu za 40 minut. Mamka byla na horních i dolních. Jediné co je nepříjemné jsou ty injekce, ale není to nic hrozného. Byla jsem na nich v Praze u MUDr. Borského, ale to jen díky tomu, že už jsem tam měla zaplacenou zálohu. Hodně si chválí i MUDr. Dolejše z Plzně, záleží odkud jsi
Chystám se na plastickou operaci a bojím se otoků a možných komplikací… Slyšela jsem o wobenzymu, který se doporučuje před i po zákroku. Máte s ním někdo zkušenost?
@AndyPauly píše:
Chystám se na plastickou operaci a bojím se otoků a možných komplikací… Slyšela jsem o wobenzymu, který se doporučuje před i po zákroku. Máte s ním někdo zkušenost?
Ja jsem Wobenzym tehdy brala. Myslim, ze az po. A vsechno bylo bez komplikaci. Nevim jestli je to tim…Delali mi nos…
Nicmene ono staci kdyz budes jist casto jogurty a kysane vyrobky, to ma v sobe taky kupu enzymu a vyjde to asi tak milionkrat levneji:-)
Díky moc za zprávu. Jogurty jím zcela běžně
. Wobenzym jsem nakonec konzultovala i u svého plastického chirurga a také mi ho doporučil. Takže už ho mám doma a doufám, že pomůže.