Divnej pocit v břiše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.9.10 19:14

divnej pocit v břiše

Ahojky v poslední době mám divný pocit v břiše občas mi tam zabublá.Minulý měsíc jsem vyměnila antikoncepci pač ta předešla mi nevyhovovala ted beru katyu měsíčky mám pravidelné.Už mám i nervy jestli náhodou nejsem v jiným stavu.Ale to by mě docela kleplo když tet mám třiměsiční mimí.Bebo mě taky napadlo jestli to nebidou žaludeční potíže?Máte to tak taky někerá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
5.9.10 20:47

Já jsem taky po tom, co jsem byla těhotná, furt cítila „pohyby“ :-) Jde podle mě o různý bublinky a pohyby ve střevech, který jsme měly už předtím, ale jak jsme už jednou poznaly pohyby mimča v břiše, tak to víc vímáme.
Taky jsem někdy ve 4. měsíci vyšilovala, že cítim pohyby :mrgreen: , i když jsem těhotná nebyla a hlavně by na pohyby bylo ještě brzo (když jsou až někdy po 20.tt).
Cejtit pohyby miminka v břiše pro mě byla strašně nádherná věc a už teď se těším na ty další, jestli se někdy zadaří. A když mi teď v břiše občas „zaklepe“, tak si na to vzpomenu, jak to bylo krásný :-)
Neboj, TOLIK těhotná, abys cejtila pohyby, nejsi :-) těhutest to jistí kdyžtak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.10 21:12

Já taky cítím pohyby už dlouho, si říkám, kdy se mi to stane, že mě odvezou na pohotovost s kolikou a vrátím se s miminem :lol: :lol: :lol:

Už jsem si říkala, jestli nemám nějakého vetřelce. To jsem ráda, že nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.9.10 11:11

Taky občas cítím vetřelce a připomínají mi pohyby miminka. Ale to jen pracují střeva, alespoň u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 12:05

jééé tak to jsem ráda že nejsem sama :-) děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
426
28.1.13 18:35

Pocit vtáhnutého břicha

Ahoj, jen taková otázečka, kdyby se našla některá, která to už měla… třetí den mám divné pocity v okolí pupku, po obou sranách, jako by se tam to břicho nějak vtahovalo dovnitř a já neustále nafukuju břicho, je to strašně divné a obtěžující, jako by mi to břicho snad vadilo, nebo co? Co myslíte že to je? Jinak asi za 3-4 dny mám dostat MS, ale nikdy mi to před tím nedělalo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.9.14 11:01

nafoukly bricho, unava, vytoky, nevolnost, divny ppcit pod brusku

Zdravim, mam dotaz. Chtela bych se zeptat ci nektera z vas ma tyhle potize. Porad mam nafoukly bricho jak tehotna, mam vytoky bile do zlta, nezapachiji sle sviedi mbe to. Unava, tak td,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí