Odstranění atheromu a následný otok

1938
2.9.10 18:17

Odstranění atheromu a následný otok

Ahoj, včera jsem si nechala na hlavě odstranit 2 atheromy. Jeden byl větší cca 2-3cm, druhý malý. Když se teď třeba zamračím, jakoby mě to táhne. To mě až tak netrápí, věřím, že to přejde. Co mě ale znepokojuje, na čele se mi objevil otok. Nevím, zda je to běžné, chirurg o tomto nemluvil, takže mě to znepokojuje. Jestli to je třeba reakce na umrtvení? Poradíte někdo? Zítra mám v plánu zavolat do ambulance, ale třeba mě někdo uklidníte už dnes. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
2.9.10 20:08

Já jsem měla také odstraněné dva atheromy. Spíš mi v tom škubalo, ale tah ani otok jsem neměla. Bohužel nepíšeš, kde jsi je přesně měla. Já jeden v ofině a druhý kousek nad uchem. Velikostně stejně jako ty. Jediná moje komplikace byla, že doktor při šití na mě zlomil jehlu. :-)
Přeju klidnou noc. Já jsem šla druhý den na převaz. Pokud otok nezmizí, raději k dr. zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.9.10 20:47

Ten velky jsem mela asi 2-3 cm nad celem (beru pocatek vlasu) a ten dalsi kousek dal dozadu. Na prevaz nejdu, mam tam zeleny obvaz a na stehy mam jit az za 14 dnu. Skubani mam taky, ale to se musim soustredit, abych si toho vsimla. Spis pocituju to tahani a s otokem na cele vypadam vylozene dobre :roll: Je to takova boule uprostred. Chirurg je celkem vyhlasenej, objednaci doba u nej jsou 3 mesice a hlavne nevyholi pul hlavy, ustrihli mi asi 4 vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí