Porucha cyklu - ale proč??

6471
31.8.10 08:17

Porucha cyklu - ale proč??

Ahojda holky, potřebuju poradit. Nevím si rady, protože tohle se mi ještě nestalo. Je to asi fakt pitomost, ale už včera jsem pročítala vše možné a nenašla odpověď :-?
Takže už od doby co jsem dostala poprvé MS jsem jí měla pravidelnou přesně po 28 dnech, i po ukončení antiko, všechno fungovalo jak hodinky, i příznaky před MS atd.
A teď po porodu to je horší, většinou tak 1-2 dny zpoždění, ale to bych neřešila, spíš mě štvaly příznaky, že prostě nejsou a dostala jsem to vždy v noci :cert: to se mi nikdy předtím nestalo :roll:
Minulý cyklus zase o 3 dny později a teď už 5 dní a nic. Třeba si řeknete, že to je normální, ale pro mě ne, já tohle prostě neznám :-(
Jak dlouho čekat a jít na gyndu, abych nebyla za histerku ? :lol:
Je to normální, že to mám rok po porodu čím dál rozházenější a MS si dělá co chce???
Nemám si udělat nějaký hormonální profil, co se děje a proč?
Antiko neberu tak 5 let.
Od ledna bysme se chtěly snažit o mimi, ale takhle teda nevím, nepoznávám svoje tělo :nevim:
Díky všem co to přečetly až sem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
31.8.10 08:49

Nevím, jestli by teď hned něco zjistili. +- 3 dny je podle mne ještě v normě. Uvidíš, co Ti to udělá teď. Nekojíš ještě? To může mít na rozhozený cyklus taky vliv…
Já měla MS pravidelnou, dokud jsem nezačala s HA - žádná mi nesedla a od té doby rozhašený cyklus… A do toho všeho ještě krvácení a špinění uprostřed a druhé půlce cyklu (já ale měla údajně špatnou funkci žlutého tělíska - ale přišel na to až cca 3. doktor v pořadí, všichni předchozí do mě chtěli jen cpát hormony, aniž by mi řekli nebo vůbec zjistili, co mi vlastně je :twisted: ).
Po prvním porodu se mi to urovnalo, teď po druhém mi to už zase lítá - ale obráceně než Tobě - MS třeba po 3 týdnech, nebo uprostřed cyklu pár dnů špinění, pak špinění několik dnů před MS apod… Ještě vyčkávám (pořád kojím), ale za pár měsíců, pokud se to nespraví, budu to taky řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
31.8.10 08:57

Ne ne už nekojím dlouho :nevim:
A nejsem těhotná, to jsem si jistá :wink:
Mě prostě zaráží to, proč se to teď děje, a kdy můžu jít k dr, aby si nemyslel, že jsem histerka. U nás je to na objednání a určitě to řešit chci, rozházená MS to není nic dobrého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.8.10 09:26

Rozházenou MS jsem měla celý život, občas přišla v termínu, ale obvykle o týden dřív, takže jsem nadávala, že sotva jedna menstruace skončí, už je tu pomalu druhá :-) Příznaky nikdy žádné..Nikdy jsem to neřešila a otěhotněla v pohodě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.10 09:35

Myslim, ze na zaklade toho, co pises Ti dr. hormonalni profil neudela, pac k tomu neni duvod… To, co popisujes neni zadna porucha :-D Nestresuj se zbytecne a az kdyby neslo otehotneni, tak to s Tebou bude dr. resit :wink:
Max. si zkus zacit merit BT, abys vedela, kdy mas ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.9.10 12:10

Já to řeším z důvodu, že předtím to bylo jak hodinky a teď už nic, tak proto jsem tak rozhozená :nevim:
Zítra to už je týden, že nic… přeci když nedostanu vůbec, teď teda předbíhám, tak se to snad bude nějak řešit nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí