Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojda holky, potřebuju poradit. Nevím si rady, protože tohle se mi ještě nestalo. Je to asi fakt pitomost, ale už včera jsem pročítala vše možné a nenašla odpověď ![]()
Takže už od doby co jsem dostala poprvé MS jsem jí měla pravidelnou přesně po 28 dnech, i po ukončení antiko, všechno fungovalo jak hodinky, i příznaky před MS atd.
A teď po porodu to je horší, většinou tak 1-2 dny zpoždění, ale to bych neřešila, spíš mě štvaly příznaky, že prostě nejsou a dostala jsem to vždy v noci
to se mi nikdy předtím nestalo ![]()
Minulý cyklus zase o 3 dny později a teď už 5 dní a nic. Třeba si řeknete, že to je normální, ale pro mě ne, já tohle prostě neznám ![]()
Jak dlouho čekat a jít na gyndu, abych nebyla za histerku ? ![]()
Je to normální, že to mám rok po porodu čím dál rozházenější a MS si dělá co chce???
Nemám si udělat nějaký hormonální profil, co se děje a proč?
Antiko neberu tak 5 let.
Od ledna bysme se chtěly snažit o mimi, ale takhle teda nevím, nepoznávám svoje tělo ![]()
Díky všem co to přečetly až sem ![]()
Nevím, jestli by teď hned něco zjistili. +- 3 dny je podle mne ještě v normě. Uvidíš, co Ti to udělá teď. Nekojíš ještě? To může mít na rozhozený cyklus taky vliv…
Já měla MS pravidelnou, dokud jsem nezačala s HA - žádná mi nesedla a od té doby rozhašený cyklus… A do toho všeho ještě krvácení a špinění uprostřed a druhé půlce cyklu (já ale měla údajně špatnou funkci žlutého tělíska - ale přišel na to až cca 3. doktor v pořadí, všichni předchozí do mě chtěli jen cpát hormony, aniž by mi řekli nebo vůbec zjistili, co mi vlastně je
).
Po prvním porodu se mi to urovnalo, teď po druhém mi to už zase lítá - ale obráceně než Tobě - MS třeba po 3 týdnech, nebo uprostřed cyklu pár dnů špinění, pak špinění několik dnů před MS apod… Ještě vyčkávám (pořád kojím), ale za pár měsíců, pokud se to nespraví, budu to taky řešit.
Ne ne už nekojím dlouho ![]()
A nejsem těhotná, to jsem si jistá ![]()
Mě prostě zaráží to, proč se to teď děje, a kdy můžu jít k dr, aby si nemyslel, že jsem histerka. U nás je to na objednání a určitě to řešit chci, rozházená MS to není nic dobrého ![]()
Rozházenou MS jsem měla celý život, občas přišla v termínu, ale obvykle o týden dřív, takže jsem nadávala, že sotva jedna menstruace skončí, už je tu pomalu druhá
Příznaky nikdy žádné..Nikdy jsem to neřešila a otěhotněla v pohodě.. ![]()
Myslim, ze na zaklade toho, co pises Ti dr. hormonalni profil neudela, pac k tomu neni duvod… To, co popisujes neni zadna porucha
Nestresuj se zbytecne a az kdyby neslo otehotneni, tak to s Tebou bude dr. resit ![]()
Max. si zkus zacit merit BT, abys vedela, kdy mas ovulaci…
Já to řeším z důvodu, že předtím to bylo jak hodinky a teď už nic, tak proto jsem tak rozhozená ![]()
Zítra to už je týden, že nic… přeci když nedostanu vůbec, teď teda předbíhám, tak se to snad bude nějak řešit nebo ne?