Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Cici se zeptat, potřebuji zajet na zubní pohotovost, jsem z Brna ale taky jsou prý rasy, máte nějaký tip kam jinam? Jihlava apod. Kde jsou dobří? Děkuji moc
Ahoj, jsem taky z Brna, byla jsem na pohotovosti -Úrazová nemocnice - nedávno, se zánětem a nemůžu říct půl špatnýho slova. Doktor se sice tvářil přísně,ale jakmile zjistil příčinu,sám se zeptal,zda chci nebo nechci umrtvit, jednal velice rychle a profesionálně. Doporučil další kroky a odcházela jsem - no kdybych uměla lítat,tak lítám štěstím a úlevou od bolesti ![]()
Miluju řeči stylem „prý“ …
Další pohotovost je v Blansku,nevím,jestli si tím nějak pomůžeš.....
Nakonec jsme jeli do Blanska a tam byl fajn doktor. Tam to funguje tak že jednotliví soukromníci mají službu u sebe v ordinaci a na pohotovosti je jen rozpis. V Brně asi jak na koho narazíš. Jen se obávám že kdyby viděl stav mých zubů že moc milej nebude. Ale dík za zkušenost.
Vím, že už píšu pozdě, al etřeba pro píště - v Brně je zubní pohotovost na Karáskově náměstí. A že to u zubaře bolí? Ono když se na zuby kašle a nechá se to dojít daleko, tak se s tím musí počítat. Lepší chodit každého půl roku na kontrolu - to je jen reakce k té tvé poznámce, že kdyby viděl doktor stav tvých zubů…
.
Ale to je stará známá věc ![]()
Jinak, že je zubní pohotovost v Úrazovce, to je pro mě novinka. Zas jsem díky emiminu o něco chytřejší
![]()