SOS: Kam na zubní pohotovost v JMK

4270
28.8.10 08:06

SOS: Kam na zubní pohotovost v JMK

Cici se zeptat, potřebuji zajet na zubní pohotovost, jsem z Brna ale taky jsou prý rasy, máte nějaký tip kam jinam? Jihlava apod. Kde jsou dobří? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.8.10 09:31

Ahoj, jsem taky z Brna, byla jsem na pohotovosti -Úrazová nemocnice - nedávno, se zánětem a nemůžu říct půl špatnýho slova. Doktor se sice tvářil přísně,ale jakmile zjistil příčinu,sám se zeptal,zda chci nebo nechci umrtvit, jednal velice rychle a profesionálně. Doporučil další kroky a odcházela jsem - no kdybych uměla lítat,tak lítám štěstím a úlevou od bolesti :palec:
Miluju řeči stylem „prý“ …
Další pohotovost je v Blansku,nevím,jestli si tím nějak pomůžeš.....

• Citovat
  • Upravit
4270
28.8.10 16:52

Nakonec jsme jeli do Blanska a tam byl fajn doktor. Tam to funguje tak že jednotliví soukromníci mají službu u sebe v ordinaci a na pohotovosti je jen rozpis. V Brně asi jak na koho narazíš. Jen se obávám že kdyby viděl stav mých zubů že moc milej nebude. Ale dík za zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.8.10 17:22

Ahoj

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.8.10 10:42

Vím, že už píšu pozdě, al etřeba pro píště - v Brně je zubní pohotovost na Karáskově náměstí. A že to u zubaře bolí? Ono když se na zuby kašle a nechá se to dojít daleko, tak se s tím musí počítat. Lepší chodit každého půl roku na kontrolu - to je jen reakce k té tvé poznámce, že kdyby viděl doktor stav tvých zubů… ;) .
Ale to je stará známá věc ;)

Jinak, že je zubní pohotovost v Úrazovce, to je pro mě novinka. Zas jsem díky emiminu o něco chytřejší ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí