Noční děsy

Anonymní
26.8.10 11:56

Noční děsy

Ahoj, jsem zvědavá jestli se najde někdo kdo bude mít pdoobný problém jako máme my doma.
Manžel má každou noc (někdy i vícekrát za noc) noční děsy. Budí se cca tak hodinku po tom co jdeme spát a bojí se bud že hoří, nebo nějakých zvířat, nebo prostě někam ukazuje a klepe se, nebo semnou cloume že někde něco vidí atd.. Už sem z toho DOSTI vyřízená a vycukaná, kdykoliv se pohne sem vzhůru ptž se bojím co zas bude následovat..Musím s ním zaklepat aby se probral a on si zas hned usne, někdy si to ani nepamatuje a já pak čumím do stropu a je to za chvilku třeba znovu…
A samozřejmě chlap, nic si s tím dělat nebude nijak to řešit nebude a aby to řekl u dr to stále jen slibuje a nic.. přeci nebude spát každý v jiném pokoji? i když on by asi radši spal než aby to řekl u dr.
Omlouvám se za anonym, ale už si vážně připadám doma jak v blázinci :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11042
26.8.10 12:01

A to se mu objevilo z ničeho nic? Nebo to má odvždycky?

Náš malej trpí na noční běsy a má to většinou, když je přetažený a vím, že na to existujou homeopatika Sedalia, tak třeba vyzkoušet to.
Jinak asi jiná rada než nějaký psycholog není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 12:06

u dětí jsem o tom slyšela, ale u dospělých moc ne.. už se to nedá fakt vydržet..
moje mamka už mu nabízela prášky na uklidnění, na spaní, ale to se prý nebude ládovat práškama.. no prostě hrůza, nevíc mě mrzí jak je sobeckej, že si s tím nic nebude dělat a to že se nevyspímm je mu fuk

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 12:07
Popelka píše:
A to se mu objevilo z ničeho nic? Nebo to má odvždycky?Náš malej trpí na noční běsy a má to většinou, když je přetažený a vím, že na to existujou homeopatika Sedalia, tak třeba vyzkoušet to.
Jinak asi jiná rada než nějaký psycholog není.

no prý to dřív měl taky,ale pochybuju, že v takové intezitě.. :-? jeho rodiče se tomu smějou ..

• Citovat
  • Upravit
17359
26.8.10 12:10

neskusis mu urobit caj z medunky? vsak nemusi vediet, ze to je na dobry spanok :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.10 12:11

jo já mám stejnou situaci, prý je to ze stresu. Manžel, mně dokonce jednou zhodil s postele nebo běžel ke dveřím, že ám někdo chodil po bytě, nebo ležíme a křikne že nám chodí okolo postele nějaký chlap :cry: U to nemá,a le je to ze strestu ptal se na to. Bu´d skrytý a nebo něco většího má to už od dětství a projevovalo se mu to, když se naskytla nějaká stresová událost - maturita, vysoká, když jsem byla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.10 12:13

ale taky někdy síla :cry: Ležím a on mně začne shazovat z postele, běž pryč, kdo si, a takové :nevim: a nebo že se mu zpouští velký pavouk nad pusou a to se vzbudí a je celý udýchaný až mokrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 12:19
soldi píše:
neskusis mu urobit caj z medunky? vsak nemusi vediet, ze to je na dobry spanok :-P

jo ten měl včera, ale nic..dáváme ho ted synovi ale nepomáhá ani jednomu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 12:21
kvaček píše:
ale taky někdy síla :cry: Ležím a on mně začne shazovat z postele, běž pryč, kdo si, a takové :nevim: a nebo že se mu zpouští velký pavouk nad pusou a to se vzbudí a je celý udýchaný až mokrý :nevim:

tak to přesně vím o čem mluvíš, jednou ěm dusil polštářem že mi hořej vlasy, jinak pavouci jsou taky na bežném pořadí..
stres teda žádný nemá, práce OK vše v pohodě.. a dělal to už předtím než sme měli dítě.. rpostě co si pamatuju že spolu spíme v ložnici je to na denním pořádku
Tvůj manža to nějak řeší ?

• Citovat
  • Upravit
14335
26.8.10 12:26

Ne už to nemá, ale jako opravdu to bylo strašné, bála jsem se s ním spát - spát .
Když jsme měli malého asi týden tak začal plašit , rozhazovat duchnu začal do mě strkat a křičet - prý se mu zdálo, že jsme ho zalehli a přitom jsme ho do postele nedávali na spaní.
Když jsem se s ním o tom bavila, prý to neni sen, to je sen a člověk se probudí a jakoby ještě snil a neví, že už je realita… prostě s ní i když je vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.10 12:27

mu tenkrát řekl, že je to buď stres , nervozita a nebo i nějaké vyčernání psychické - hodně práce, starostí a tak, můj jak byl na vysoké tak to bylo nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 12:30
kvaček píše:
Ne už to nemá, ale jako opravdu to bylo strašné, bála jsem se s ním spát - spát .
Když jsme měli malého asi týden tak začal plašit , rozhazovat duchnu začal do mě strkat a křičet - prý se mu zdálo, že jsme ho zalehli a přitom jsme ho do postele nedávali na spaní.
Když jsem se s ním o tom bavila, prý to neni sen, to je sen a člověk se probudí a jakoby ještě snil a neví, že už je realita… prostě s ní i když je vzhůru

tak to Ti fakt závidím.. já se kolikrát už taky bojím jít spát co mě zase v noci čeká :-? takže jedině ho asi důsledně přesvědčovat ať už s tím jde k dr co..Jsme spolu 7 let a je to stále stejné..Teď když s náma spí malej ještě v pokoji tak je to ještě horší, když budí i jeho. Bojím se aby to pak neměl taky po něm..
Jinak on si ěnkdy pamatuje že „plašil“ někdy vůbec..Nejhorší ej když se ho ještě snažím vzbudit a on na mě řve at ho nechám bejt,ale přitom je ještě mimo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 12:31

Můj 28.letý bratr to má také. Nijak to neřeší, protože to není kadou noc. Jako dítě měl epilesii, něky to s tím lékaři spojují.

• Citovat
  • Upravit
12735
26.8.10 12:32

No já čumím, dusil polštářem, holky proboha, že jim to trpíte, s chlapama je to jak s dětma, ten můj si včera v práci pochroumal nohu, v obchodě se mi pak vybulil a už se na nohu nepostavil, a do nemocnice nepojede a nepojede. Takže jsem se musela zachovat jako matka a prostě jsem mu řekla, že tam půjde a tečka a ať mě nesere. Připadala jsem si jak xantipa, ale jel a má sádru. Takže budete muset zavelet a jestli manžel nebude chtít k doktorovi jít, natvrdo ho vyhodte z ložnice, ať si uvědomí, jako jednoho dne se taky nemusíte probudit, protože vás ve spánku zabije, protože se mu bude zdát nějaká kravina a co děti nemáte o ně strach? Chlap může být milionový, ale říše snů je šílená a může se stát opravdu cokoli. Normálně bych zavolala jeho obvodmínu lékaři, pokud za něco stojí vyslechne tě a poradí ti co dělat, kdyby šlo jen o noční můry neřeknu ani slovo, ale dusil mě polštářem protože si myslel že mi hoří vlasy, holka to je už mazec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 12:34
LadyRebeka píše:
No já čumím, dusil polštářem, holky proboha, že jim to trpíte, s chlapama je to jak s dětma, ten můj si včera v práci pochroumal nohu, v obchodě se mi pak vybulil a už se na nohu nepostavil, a do nemocnice nepojede a nepojede. Takže jsem se musela zachovat jako matka a prostě jsem mu řekla, že tam půjde a tečka a ať mě nesere. Připadala jsem si jak xantipa, ale jel a má sádru. Takže budete muset zavelet a jestli manžel nebude chtít k doktorovi jít, natvrdo ho vyhodte z ložnice, ať si uvědomí, jako jednoho dne se taky nemusíte probudit, protože vás ve spánku zabije, protože se mu bude zdát nějaká kravina a co děti nemáte o ně strach? Chlap může být milionový, ale říše snů je šílená a může se stát opravdu cokoli. Normálně bych zavolala jeho obvodmínu lékaři, pokud za něco stojí vyslechne tě a poradí ti co dělat, kdyby šlo jen o noční můry neřeknu ani slovo, ale dusil mě polštářem protože si myslel že mi hoří vlasy, holka to je už mazec. :roll:

on radši bude spát jinde, než aby si tam zašel.. to je co ??? jak nějaký důchodci..
já už sem tak vycukaná, že se vzbudím jen se pohne..
jj pokud ho nedonutím vyrazím k dr at to poradí mě.. když je tak neschopnej

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí