Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je možné, aby mi cysta na vaječníku mohla způsobovat těhu příznaky? Jde mi hlavně o rozežranost
a o divné pachy. Poslední dobou pořád něco očichávám a pořád mi přijde, že je všechno divně cítit. Přebalím malého a pořád za ním běhám a očuchávám, protože mi přijde pokakaný a není. Rozdělám mléko a cítím z něj droždí, rozdělám jiné, ten den koupené a znova droždí
Dnes mi tak divně smrděli vajíčka, přítel si ťukal na čelo, že jsou v poho, ale já je odmítla jíst, všechno maso mi teď taky smrdí ![]()
Těhu určitě nejsem a cysta není velká (tedy nebyla před týdnem) a tyhle „příznaky“ mám už skoro měsíc. Proto taky návštěva na gyndě a diagnoza cysta ![]()
Možné to je. Mám cystu, kterou mi doktor diagnostikoval na první kontrole po šestinedělí. Měla by většinou zmizet sama, ale ta moje ne a ne a ne. Už ji mám minimálně dva roky a dva roky se cítím jako těhotná. Hrůza. Ne vždycky, ale někdy mě polívá horko, pobolívá podbřišek, nevím, co bych snědla…atd. Dr. už mě posílal na laparoskkopii, ale pořád se jí vyhýbám. Už jsem si slíbila, že se v září nechám objednat…ÚPLNĚ CHÁPU, JAK SE CÍTÍŠ.
![]()
Tak asi se přidám do klubu
.Už mě to drží tak 2 měsíce a taky jsem nenažraná a dokonce mi roste strašně břicho
.Mám za ty 2 měsíce navíc 4 kila které na mě jsou znát opět jen na břichu.
Všichni si ze mě dělaj srandu
ale já testu udělalo spoustu,navíc se chráníme a těhu fakt nejsem.Já bych ale musela mít cystu aspoň velkou jak menší balon na fotbal
.Normálně mám 49kg a k mé výšce akorát a najednou během chvilky začlo rust břicho a je to..
Přitom se víc hýbu než normálně.Celé léto jsem proplavala a ptoběhala za Matesem ![]()
Je možné aby ta cysta mohla bejt tak velká?To je asi blbost. Žádné bolesti nemám
To bříško mám také takové nafouklé. Myslela jsem, že je to po porodu, ale holky, které rodily po mě už mají bříška plochá. Sousedi se mě ptali, jestli nečekám mimi.
Ale té opeerace se fakt bojím. No, než se budem snažit o druhé mimi, tak to budu muset zvládnout.
no já spoléhám, že při MS praskne, ale vzhledem k tomu, že podle „příznaků“ se mnou už jednu MS je, tak si zas tak jistá nejsem. Holky, tuhle jsem myslela, že konečně praskla, protože jsem měla tu křeč v břiše, která se prý může dostavit. A pak mi došlo, že jsem jedla čočkovou polévku ![]()
Kaczenko 2 roky?? To je tedy síla. To bych snad na tu laparoskopii i možná šla, protože kdybych měla 2 roky všude všechno očmuchávat jak stopovací pes, tak by se ze mě všichni zbláznili.
Kamčo ty jsi nebyla na gyndě na UTZ? Tam by ti přesně řekli, jak je velká, ale myslím si, že TAK velká být nemůže, to by jsi měla jistě už vážné komplikace. Ale je to jen moje myšlenka, určitě si běž nechat udělat ultrazvuk, ať nic nezanedbáš. Zdraví máš jen jedno a Matyášek tě bude ještě dlouho potřebovat ve stoprocentní kondici ![]()
Nebyla.Dokonce už asi od porodu ![]()
Jsem to lehce asi zanedbala
.Chodim k dr když už je to nutné
asi ten čas nastal ![]()
Kaczenka pokud nezmizla do této doby tak už nezmizne si myslím.Asi bych taky raději šla i když já mám co říkat ![]()
Kakiko, přeju hodně štěstíčka, ať Ti sama zmizí.Většinou se prý sama vstřebá. Už jsem měla jednu před těhu a ta se zmenšila. Ta moje potvůrka má teď 6 cm.
Kamča.dalmatinka píše:
Nebyla.Dokonce už asi od porodu
Jsem to lehce asi zanedbala.Chodim k dr když už je to nutné
asi ten čas nastal
Kaczenka pokud nezmizla do této doby tak už nezmizne si myslím.Asi bych taky raději šla i když já mám co říkat
To máš pravdu, ty máš co říkat. No, já bych tam taky nešla, kdybych si nemyslela, že můžu být těhu, takže už mlčííím
![]()
Kamči, už s tím ani nepočítám. Čekala jsem, až přestanu kojit. Myslím, že už nastal čas sebrat odvahu.
Ahoj Holky, můžete mi prosím poradit?
Minuli víkend ovulace, v sobotu v noci. Ráno sexík. V neděli na večír ta samá bolest. Od čtvrtka pobolívání v podbřišku, vodoví výtok. Dnes ráno ukrutná bolest jako při ovu bolestivý levý vaječník, citliví podbřišek stále. Mám to poprvé bojím se aby to nebyla cysta ![]()