Výhřez plotýnek a těhotenství

Anonymní
27.8.10 14:17

výhřez plotýnek a těhotenství

ráda by jsem se zeptala jestli tady je někdo, kdo má výhřez plotýnek a přesto otěhotněl a jestli měl v těhotenství nějaký větší problémy. Trpím na bolesti v kříži občas vystřelující do nohou, dle doktora asi výhřez plotének nebo blokáda SI kloubů, pravidelně rehabilituji a udržuji bolest na minimum, prášek na bolest si beru tak jednou za 3 týdny. Na nějaký větší vyšetření nemám diagnózu a tak jsem ráda, že ta bolest není nijak hrozná. Je ale celodenní a celoroční, někdy víc, někdy míň.Jak jste bolest řešili v těhotenství? mě pomáhá jednou začas mydocalm, lze ho potom užívat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
27.8.10 15:28

Ahojky, vždyť nevíš, jestli máš výhřes plotének nebo máš udělaný CT?Podle ničeho jinýho se to totiž nezjistí.A blokáda SI kloubů se zjistí snadno, to odhalí snad i ten největší laik, takže to by ti doktor měl říst rovnou, jestli máš zablokovaný SI skloubení.Jinak já mám dva výhřezy, jeden s posunem 9mm a druhý s posunem 6mm do páteřního kanálu.Přestala jsem chodit, léčila jsem se s tím bezmála 1rok, absolvovala všechno možný, kde mě dali dohromady, taky jsem brala Mydocalm a na bolest Diclofenac 100 a teď mám 4měsíční mimi a o zádech vůbec nevim,ťuk, ťuk, přestali mě bolest už v těhu a čím jsem měla větší břicho a byla tlustší, tak tím to bylo lepší a lepší. :dance: Každopádně ty by ses měla nechat vyšetřit pořádně u nějakýho odborníka nejlépe na ortopedii nebo neurologii, aby ti zjistili, co ti vůbec je a pak nasadili léčbu, každopádně když ti o střílí do nohy, tak už je fakt vážný stav!!!!!!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
27.8.10 15:29

A Mydocalm se v těhotenství opravdu nemůže, jedině Panadol, ale ten pochybuju, že by ti zabral!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.8.10 16:04

Tady je diskuse na stejné téma:

https://www.emimino.cz/…tenka-45728/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.8.10 19:22

Plotýnka mi vylítla až během těhu (pátý měsíc), prostě jsem lehla a zase se to velmi dobře usadilo. A to už jsem v té akutní fázi ztrácela cit v noze a další klasické příznaky ála učebnice.
Prý jdou i během těhu obstřiky, ale neřešila jsem - postel a nahřívací dečka, léky nade všechny :-D
Je možné, že se ti to naopak zlepší, hormony dělají divy.
Vcelku se to ale musí prostě vydržet a jen si včas vyřešit s Dr porod, jestli už je to ve stavu na císaře nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí