Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Anonymní píše: Že by tu nebyl nikdo po takové operaci?
Asi ne
Taky čekám, kdo se ozve. ne že bych to nějak akutně potřebovala, ale třeba se to časem bude hodit ![]()
To je škoda, protože chci na tuto operaci jít a nikde jsem nenašla nějaké informace přímo od žen, které už to mají za sebou.
Tak dneska se jdu zeptat na gyn ohledně té operace, tak snad budu chytřejší, ale uvítala bych, kdyby sem někdo napsal, pokud už na tom byl.
Tak jsem včera byla u dr a za 14 dní mam přijít znovu, že se mi tam podívá a poradí..... teď mě nemohl prohlídnout.
Tohle se řeší normálně na gyn? Myslela jem, že to je záležitost plastické chirurgie
![]()
Dr mi říkal, že pokud jde jen o vchod, pak by mi to udělali normálně na gynekologii, ale pokud jde i o něco jiného (zúžení celé ho vnitřku), pak se to dělá na plastice a normálního chirurga by si tam prý ani on nevzal. A já to chci na pojišťovnu, jsem po 3 porodech, tak proto jsem zašla nejdříve k dr na gyndu na konzultaci.
Nikdy jsem se o tohle nezajímala a nakukuju spíš ze zvědavosti… Jsem překapen, že se dá úžit i vnitřek. Myslela jssem, že vaginoplastika spočívá v jakési „úpravě zevnějšku“
Překvapuje mě i to, že to platí pojišťovna. To jako fakt?
Jsem docela zvědavá, tak díky za info. A pořád jsem zvědavá, jestli se někdo ozve ![]()
No já si myslím,že toto ti neuhradí pojištovna dnes jsem byla na konzultaci kvůli jizvě po nástřihu plastiku jizvy hradí pojištovna,ale zužení nehradí to si musíš zacálovat sama.
sexyfraga píše:
No já si myslím,že toto ti neuhradí pojištovna dnes jsem byla na konzultaci kvůli jizvě po nástřihu plastiku jizvy hradí pojištovna,ale zužení nehradí to si musíš zacálovat sama.
Taky si myslím ![]()
Četla jsem o tom na internetu a taky jsem se o tom bavila s dr a ten říkal, že pokud to dělá nějaké potíže, pak to pojišťovna uhradí. Ale musí to doporučit gynekolog. Jinak je to samozřejmě placené.
Jde pouze na úhradu pojištovny plastika jizvy po šití zužení nelze.To by pak mohli plastičtí chirurgové zavřít své řemeslo.
Já jsem byla včera za dr. Tomáškem kvůli jizvě po šití to hradí pojištovna,ale zužení nee.Klidně se zeptej jakéhokoliv lékaře klidně na netu a odpověď bude,že ne.
Dobrý den,,, chtěla jsem se zeptat ,, mám po 4-porodech problém s velikostí vagíny. Chtěla bych si to nechat operativně upravit,, ptotože mám velké problémy při pohlavním styku… Je možnost ,aby mi na to alespon malou částkou přispěla pojištovna a kolik celý zákrok stojí,,,,,, děkuji za odpověd,,,, celkem mě dost tento problém trápí a mého partnera také,,,, děkuji Sona¨
odpověď od dr. Píchy
Zdravím, plastické operace v oblasti genitálu nejsou hrazeny z pojištění, cena je vždy individuální dle nálezu, cca od 15 000 Kč. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel. 225000888 k Dr. Píchovi do GynCentra Hloubětín Praha 9.
Hezký den Dr. Pícha
To ano, pokud je to z estetického hlediska, ale pokud má někdo třeba vyhřezlou vagínu, pak je to zdravotní problém a tam pokud to určí gynekolog jako zdravotní problém, tak to hradí celé pojišťovna.
Tak mi to řekl i gynekolog a tak to i dělají třeba v Prachaticích nebo Brně - co tedy vím.
Dokonce je o tom i článek na internetu - http://prozeny.blesk.cz/…-zdarma.html
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás byl na vaginoplastice - konkrétně zúžení pochvy - celé - nemyslím jen poševního vchodu.
Chci si nechat tento zákrok udělat, četla jsem o rizicích, ale nikde jsem se nedočetla, jestli s tím byli ženy spokojené, zda neměli po zákroku (tedy po těch asi 6 týdnech) nějaké komplikace…a také kde konkrétně tuto operaci podstoupili a kdo je případně operoval.
Jsem po 3 porodech a jsem bohužel tak hrozně moc široká, že s tím mám v sexu problémy.
Moc děkuji za vaše odpovědi.