Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj lidi,už přes půl rok mí stabilně píská v uších.Ze začátků jsem tomu nevěnoval pozornost a neřešil jsem to.Ale když pískání neodeznělo, tak jsem dostal obavy a řeším to.Jeto takový ten hluboce jemný pískot,který mě přes den nikterak neomezuje ale večer když ulehnu do postele tak je to nepříjemné.Byl jsem s tím u ušního a daly mi na to nějaké prášky ale po měsíci užívání žádný vísledek.Řekly mi že je to neprokrvení cévek.Nevím si stím rady.Je mi 30 let takže stářím to není.Prosím o jakoukoliv radu.
Mám to samé, vždycky se to u mě spustilo stresem v práci, naposledy v těhotenství a stále se to drží. Už to ani nevnímám, jen občas, když nemůžu spát. Taky jsem měla nějaké léky a efekt nulový
A je mi 27. Při prvním spuštění pískání mi pomohly masáže a baňkování, teď na to není moc čas ![]()
Mirku,
mně na to hodně pomohlo brát hořčík,tím jsem se toho po čase zbavila.Nejlépe si koupit společně s vit.B12.a brát mezi jídly min.měsíc.
Ale může to být i od krční páteře-možná by neškodilo neurologické vyšetření.
T.
Ahoj,
píská mi v uchu po zánětu. Prý mám vpáčený bubínek. Dala mi léky, ale je to dnes 4.den a nepolevuje. Jak to funguje - zabere lék až za nějakou delší dobu? Po víkendu jdu na audiometrii. Někde jsem četla, že se to řeší podtlakem do ucha. Nechápu, že mi to neudělala. Přijde mi, že dělá nějaké pokusy, protože mi dala k zánětu ucha nějaké dělané kapky a údajně je měla jediná lékárna vedle jeji ordinace, prý to jinde nemají.
@mirek.111 mě tohle dělalo, když jsem měla nízký tlak a stres.
@Lili píše:
Osmanko - v jakem stavu mas krcni pater?
To nevím, mám 18měs. dítě. Ale že by to vzniklo ve stejném uchu, co jsem měla zánět hned pár hodin po té z krční páteře - že ne před tím a ne v druhém uchu.