Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj kojící maminy, který dostaly první MS až delší dobu po porodu.
Potřebuju „zdisputovat“, jestli je to normoš
: jsem 8. měsíc po porodu, kojím (teď tedy stále méně s příkrmama), MS zatím nebyla … už nějakej den ale cítim takový šílený menstruační tlaky a píchání, mám hroznej výtok (ale nic nesvědí, nepálí, nesmrdí, nerudne … ) a jsem najednou furt nadržená (což u mě po porodu nevídaná věc
) a manžel mi šíleně voní, přijde mi najdnou přitažlivější
. Prostě NĚCO se změnilo. Napadá mě, že jsem asi poprvý od porodu opět „plodná“
nebo co.
Těhutest jsem si dělala před dvouma tejdnama, protože jsem byla hrozně plačtivá a podrážděná
, takže těhotná bych bejt neměla.
Napadá mě tedy, že asi přišel první cyklus a co nevidět by měla přijít (do měsíce) první MS.
Měly jste to taky tak, že před tou první MS jste to takhle cítily? Je to možný, že náběh na ten první cyklus dýl po porodu je takhle intenzivní?
Nevím, jestli je to ted normální nebo jestli nemám nějakej zánět nebo bakterii třeba … tož tak.
![]()
Díky za reakce, matky!
Já měla asi dva měsíce před první Ms taky dost výtok.. prostě se to tam všechno začalo zas probouzet a to píchání v břiše zrovna tak.
Jůůůůů tak my máme úplně stejně starý klučíky:-))) Jen ten váš je o jeden den starší:-))))
Jinak řeším právě skoro to samé..... já jsem měla první MS v srpnu, takový nic moc 3dny krvácení…ted jsem to měla dostat 19.9. břicho bolelo uf uf, ale ted se to uklidnilo a kde nic tu nic…tak nevím, asi to bude ještě rozhašený po porodu. Jinak kojím a dávám jen obídek a večer kašičku…ale 95% kojo:-)))