Gynekolog OLOMOUC

andrejka87
25.4.10 09:51

Gynekolog OLOMOUC

Tak vás všechny opět prosím o radu,svou gynekoložku mám v místě předchozího bydliště a je to trochu z cesty,poradíte mi někoho zkušeného a hlavně hodného doktora v Olomouci? Jak píšu v mé první dikuzi,moje současná doktorka mi snad těhotenství jaksi nepřeje,ale ať to teď v týdnu na vyšetření vyjde nebo ne chci mít gynekologa v místě bydliště a tj.Olomouc…Kdo jste místní nebo máte typ pište,raďte budu moc vděčná,díky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
25.4.10 09:57

moc fajn je dr. Jabůrek, chodila jsem k němu, když jsme bydleli v Olomouci. Ordinuje u parku za „červeným kostelem“, myslím že se to tam jmenuje Medicom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.4.10 09:57

moc fajn je dr. Jabůrek, chodila jsem k němu, když jsme bydleli v Olomouci. Ordinuje u parku za „červeným kostelem“, myslím že se to tam jmenuje Medicom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.4.10 10:13

Ahoj,

já chodím k dr.Turčanovi k letadlu,je bezvadnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.4.10 10:16

k Turcanovi chodi ma kamoska a je super,nemuze dlouho otehotnet tak ji ted dela ruzna vys,a je nadsena,pry super pristup,nove pacientky bere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
25.4.10 12:49

Doporučuji dr. Slezákovou je hned u autobusového nádraží.
Jinak můžeš mrknout na
 http://www.znamylekar.cz/…%A1kov%C3%A1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
10.5.10 15:30

Ahojky, já už pár gynekologů v Olomouci vyzkoušela a teď chodim k primari Lubuškymu do Spea a jsem s nim moc spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
12.5.10 20:49

Ahoj, hlavně nechoď ke Komárkovi na Speu,tam chodím já a měním ho!!!! Dobrá je paní doktorka Schubertová, ale nebere pacienty :-( .
Taky řeším otázku najít dobrého gynekologa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
12.5.10 20:53

Jo, Turčana mi taky doporučovali a ještě pana doktora Krejčiříka, ale nemám ani s jedním z nich zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.1.11 12:50

A neznáte náhodou pana doktora gynekologa Vujo Masnikosa, měl by ordinovat také v tom medikomu v Olomouci a teď bude dva dny i u nas , tak sháním informace, jaký je, jestli se tam mám přehlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
14.1.11 22:14

toho neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie