Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moc fajn je dr. Jabůrek, chodila jsem k němu, když jsme bydleli v Olomouci. Ordinuje u parku za „červeným kostelem“, myslím že se to tam jmenuje Medicom
moc fajn je dr. Jabůrek, chodila jsem k němu, když jsme bydleli v Olomouci. Ordinuje u parku za „červeným kostelem“, myslím že se to tam jmenuje Medicom
k Turcanovi chodi ma kamoska a je super,nemuze dlouho otehotnet tak ji ted dela ruzna vys,a je nadsena,pry super pristup,nove pacientky bere!!!
Doporučuji dr. Slezákovou je hned u autobusového nádraží.
Jinak můžeš mrknout na
http://www.znamylekar.cz/…%A1kov%C3%A1
Ahojky, já už pár gynekologů v Olomouci vyzkoušela a teď chodim k primari Lubuškymu do Spea a jsem s nim moc spokojena ![]()
Ahoj, hlavně nechoď ke Komárkovi na Speu,tam chodím já a měním ho!!!! Dobrá je paní doktorka Schubertová, ale nebere pacienty
.
Taky řeším otázku najít dobrého gynekologa. ![]()
Jo, Turčana mi taky doporučovali a ještě pana doktora Krejčiříka, ale nemám ani s jedním z nich zkušenosti.
A neznáte náhodou pana doktora gynekologa Vujo Masnikosa, měl by ordinovat také v tom medikomu v Olomouci a teď bude dva dny i u nas , tak sháním informace, jaký je, jestli se tam mám přehlásit.
Tak vás všechny opět prosím o radu,svou gynekoložku mám v místě předchozího bydliště a je to trochu z cesty,poradíte mi někoho zkušeného a hlavně hodného doktora v Olomouci? Jak píšu v mé první dikuzi,moje současná doktorka mi snad těhotenství jaksi nepřeje,ale ať to teď v týdnu na vyšetření vyjde nebo ne chci mít gynekologa v místě bydliště a tj.Olomouc…Kdo jste místní nebo máte typ pište,raďte budu moc vděčná,díky