Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud potrebujes jen predepisovat antikoncepci, fajn. Ja od nej utikala po prvnim tehotenstvi: poslal me na odber plodove vody v 7. mesici kvuli vysledku 1:70 na Down, ktery mel tri mesice u sebe a tvrdil do te doby, ze je v poradku. Nastesti jsem se ve Zline domluvila na podrobnem genetickem ultrazvuku. Ale uz jsem mu nemohla vubec verit, o riziku predcasneho porodu po amc mi tvrdil, ze moc ctu a mam ho poslouchat. Radsi dojizdim 20km k doktorovi, ktereho mi doporucili v porodnici.
V mládí jsem k němu chodila. Pokud jsem šla „jen“ na prohlídku, bylo to OK. Jednou jsem se spolu bavili a já mu řekla, na co zemřela mamka, tak mi pomalu vynadal, že taková nemoc neexistuje (tenkrát jsem tam byla naposledy, naštěstí jsem se stěhovala). Když jsem se o tomto zmiňovala dalším lékařům, co tuhle informaci potřebovali vědět, tak mi dokonce ukázali na obrázku, kde tato nemoc probíhala a proč.
Dobry den, vim ze tohle tema uz tu bylo ale chtela bych prejit k panu doktorovi Azzamovi do Otrokovic u Zlina. Mate nejake zkusenosti? Zatim semi jevi jako dobry lekar ale chtela bych znat vase nazory a zkusenosti. Dekuji