Gynekolog Plzeň

3873
1.3.10 13:57

Gynekolog Plzeň

Ahojky, chtěla bych se zeptat na nějakého dobrého gynekologa (je mi jedno, jestli je to lékař nebo lékařka) v Plzni, který bere ještě nové pacienty a nemá žádný vstupní poplatky. Myslíte, že ještě v současný době nějaký takový existuje :nevim: ??? Děkuji moc tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10911
1.3.10 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
1.3.10 14:06

děkuji moc, večer pročtu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
1.3.10 14:08

http://www.znamylekar.cz/…enetik/plzen

Skvělá gynekoložka-mohu ji jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.3.10 15:02

Já můžu doporučit pana doktora Mareše. Chodila jsem k němu a byla moc spokojená. Teď už jsem u jiného, ale proto, že jsme se stěhovali.
Myslím, že nové pacienty stále bere a vstupní poplatky se tam neplatí. Ale docela mě štvali s nějakým poplatkem, který vybírali na provoz ordinace. Bylo to na rok a docela dost peněz. Já pokaždé řekla, že u sebe tolik peněz nemám a odložili jsme platbu na příště :mrgreen: Byla jsem rozhodnutá odejít, pokud by ode mě tuto platbu skutečně vyžadovali.
Ale jinak na pana doktora si nemůžu stěžovat. Když jsem byla těhotná, vždycky mě všechno dobře vysvětlil - na jaké vyšetření mě posílá atd. Když jsem šla na 3D ultrazvuk, musela jsem sice na genetiku, ale dělal mi ho on.

• Citovat
  • Upravit
24
2.3.10 11:35

Ahojky sem moc spokojena s dr.Švec na Slovanské ul.Velmi trpelivej a přijemné vystupování.Je tam s lékařkou ta také příjemná.Berou si 400 kčna rok,to se mi zdá,že neni moc.Ma i sono,atd..,takže nikam neposílá. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.5.13 13:08

Potřebovala bych doporučit nějakého dobrého gynekologa v Plzni ( který přijímá nové pacientky). Vím, že dobré reference má mudr. Švec, ale já u něj byla párkrát před pár lety a nebyla jsem zrovna nadšená z toho, jak pořád koukal na hodinky, kolik ještě času na mě má a z toho jak ze mě sestřičky mámily všemožné příspěvky na péči. Tak kdyby to mohl být v nejlepším případě kvalitní doktor, co má pro vás čas (samozřejmě v rámci mezí a možností) a pochopení. Nějak mám na doktory smůlu a nebo jsem teda extrémně náročná, protože mám pocit, že pokaždé jsem zatím šlápla vedle. Už od puberty se léčím s gyn. problémy. Mám za sebou pár operací a dvě riziková těhu tak bych opravdu ráda někoho, ke komu nebudu chodit s odporem ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.5.13 13:13

@griet01 zkus toho Mareše, co jsem psala nahoře.. ale platí se u něj nějaký poplatky navíc :roll: ale jako doktor byl v pohodě

• Citovat
  • Upravit
5938
16.5.13 13:19

@griet01 ja chodim k doktoru Pavlu Vlčkovi, ma ordinaci ve vysokoskolskych kolejich Pod Zahorskem. Bud je tam tata nebo, myslim ve stredu, je tam syn. Ja chodim k otci, je moc prijemny, na kazdou pacientku si udela cas. Jediny, co se mi moc nelibi, je mala cekarna bez oken- kdyz jsem byla tehotna, dost me stvalo to dusno tam :nevim: ale jinak si absolutne nemam na co stezovat. UTZ mi v tehu delal pokazde, vzdy vse vysvetlil. Za rok si od novych pacientek bere 200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
16.5.13 13:41

@zenaxy taky tam chodím k doktorce…:) ale ten vstupní poplatek jsem neplatila…přijde mi to divný když tam nechodím na žádné zákroky a platím snad zdravotní :roll:…ale asi to tet chtěji všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
16.5.13 13:50

Za mě nejlepší gynekolog je bývalý primář porodnice MUDr. Mejchar. Sídlí v Aleji Svobody a myslím, že bere, i když tedy pacientek má opravdu hodně. Poplatek se platí, není vysoký, není povinný. Velmi nadstandartní služby, hlavně v těhotenství. má perfektně vybevenou ordinaci, takže jsem za celé obě těhotenství byla jinde na vyšetření jen na cukru…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
16.5.13 13:50

@wiki čiki to je asi výsada větších měst :roll: my se přestěhovali na menší a mám teď úplně srovnatelnou péči a neplatím vůbec nic, jen regulační poplatky

• Citovat
  • Upravit
2486
16.5.13 20:28

@madi přesně tak…ale je to zlodějina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.5.13 22:19
@wiki čiki píše:
@madi přesně tak…ale je to zlodějina :D

jj :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
8.7.14 15:51

Prosim kde najdu Maresa? Ja taky hledam noveho gynekologa dik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty