Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla bych se zeptat na nějakého dobrého gynekologa (je mi jedno, jestli je to lékař nebo lékařka) v Plzni, který bere ještě nové pacienty a nemá žádný vstupní poplatky. Myslíte, že ještě v současný době nějaký takový existuje
??? Děkuji moc tipy ![]()
http://www.znamylekar.cz/…enetik/plzen
Skvělá gynekoložka-mohu ji jen doporučit!!!
Já můžu doporučit pana doktora Mareše. Chodila jsem k němu a byla moc spokojená. Teď už jsem u jiného, ale proto, že jsme se stěhovali.
Myslím, že nové pacienty stále bere a vstupní poplatky se tam neplatí. Ale docela mě štvali s nějakým poplatkem, který vybírali na provoz ordinace. Bylo to na rok a docela dost peněz. Já pokaždé řekla, že u sebe tolik peněz nemám a odložili jsme platbu na příště
Byla jsem rozhodnutá odejít, pokud by ode mě tuto platbu skutečně vyžadovali.
Ale jinak na pana doktora si nemůžu stěžovat. Když jsem byla těhotná, vždycky mě všechno dobře vysvětlil - na jaké vyšetření mě posílá atd. Když jsem šla na 3D ultrazvuk, musela jsem sice na genetiku, ale dělal mi ho on.
Ahojky sem moc spokojena s dr.Švec na Slovanské ul.Velmi trpelivej a přijemné vystupování.Je tam s lékařkou ta také příjemná.Berou si 400 kčna rok,to se mi zdá,že neni moc.Ma i sono,atd..,takže nikam neposílá. ![]()
Potřebovala bych doporučit nějakého dobrého gynekologa v Plzni ( který přijímá nové pacientky). Vím, že dobré reference má mudr. Švec, ale já u něj byla párkrát před pár lety a nebyla jsem zrovna nadšená z toho, jak pořád koukal na hodinky, kolik ještě času na mě má a z toho jak ze mě sestřičky mámily všemožné příspěvky na péči. Tak kdyby to mohl být v nejlepším případě kvalitní doktor, co má pro vás čas (samozřejmě v rámci mezí a možností) a pochopení. Nějak mám na doktory smůlu a nebo jsem teda extrémně náročná, protože mám pocit, že pokaždé jsem zatím šlápla vedle. Už od puberty se léčím s gyn. problémy. Mám za sebou pár operací a dvě riziková těhu tak bych opravdu ráda někoho, ke komu nebudu chodit s odporem
Děkuji
@griet01 zkus toho Mareše, co jsem psala nahoře.. ale platí se u něj nějaký poplatky navíc
ale jako doktor byl v pohodě
@griet01 ja chodim k doktoru Pavlu Vlčkovi, ma ordinaci ve vysokoskolskych kolejich Pod Zahorskem. Bud je tam tata nebo, myslim ve stredu, je tam syn. Ja chodim k otci, je moc prijemny, na kazdou pacientku si udela cas. Jediny, co se mi moc nelibi, je mala cekarna bez oken- kdyz jsem byla tehotna, dost me stvalo to dusno tam
ale jinak si absolutne nemam na co stezovat. UTZ mi v tehu delal pokazde, vzdy vse vysvetlil. Za rok si od novych pacientek bere 200,–.
@zenaxy taky tam chodím k doktorce…:) ale ten vstupní poplatek jsem neplatila…přijde mi to divný když tam nechodím na žádné zákroky a platím snad zdravotní
…ale asi to tet chtěji všude
Za mě nejlepší gynekolog je bývalý primář porodnice MUDr. Mejchar. Sídlí v Aleji Svobody a myslím, že bere, i když tedy pacientek má opravdu hodně. Poplatek se platí, není vysoký, není povinný. Velmi nadstandartní služby, hlavně v těhotenství. má perfektně vybevenou ordinaci, takže jsem za celé obě těhotenství byla jinde na vyšetření jen na cukru…
@wiki čiki to je asi výsada větších měst
my se přestěhovali na menší a mám teď úplně srovnatelnou péči a neplatím vůbec nic, jen regulační poplatky
Prosim kde najdu Maresa? Ja taky hledam noveho gynekologa dik:-)