Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Určitě si za praktickou dojdi. Náladu neřeš, taky je jen člověk Bůh ví co se dělo. A i kdyby měla být nepříjemná, ty potřebuješ pomoci.
A jestli ti nesedí tvá doktorka začni si souběžně hledat novou
Mám to podobně. Teď se snažíme o druhé, tak jsem si to chtěla vyřešit před případným těhotenstvím a nechala jsem si udelat rozbor moči, abych mela jistotu. Nic nenašli, takže jsem to ještě řešila s gynekolozkou a ta mi říkala, že můžu mít podrážděnou trubici po milování a když někam cestujeme, tak je to o psychice a změně prostředí. Doporučila mi pít a pít, ať se to proplachuje a bakterie se nehromadí. Taky brusinky a manosu. Teď už dvakrát jsem to řešila tím pitnym režimem a musím zaklepat, jde to. Ale rozbor moci doporučuji, ať máš jistotu.
Zdravím, chci se zeptat. Stala se mi souhra několika nepříjemných náhod a potřebuju poradit. Začala jsem brát hormonální antikoncepci a po 3 dnech braní nám praskl kondom, tudíž jsem si vzala nouzovou antikoncepci - tabletku po. Tabletka snižuje účinnost HA a proto když se nám hned o týden později stalo to stejné - praskl kondom znova, musela jsem si dát další tabletku po. Teď už beru jen HA. Před týdnem mi skončila menstruace a od včera jsem začla špinit - hnědý výtok. Mám to nějak řešit nebo doufat že to prostě přejde.
Když začneš brát HA tak jak se má, což je první / druhý den menstruace, tak funguje ihned. Tzn., že nemusíš při prasknutí kondomu brát žádnou nouzovou tabletku po.
@Okta Na urgentu, na gynekologii mi řekli že až po týdnu jsem chráněná.
Ahoj holky chci se zeptat, co mám dělat, když mám už měsíc spozdenou menstruaci.
Bojím se jít ke gynekologovi.
Mám bolesti v podbřišku jak kdybych měla dostat menstruaci ale stále nic.
Těhotná nejsem protože s přítelem už spolu nespime, a naposledy jsme spolu spali před půl rokem.
A těhotenské testy jsem si dělala a vyšli mi všechny negativně.
Vůbec nevím co mám dělat.
Ahoj, prosím o zachování anonymity, není mi příjemné o tom psát.
Mám dlouhodobé potíže se záněty močového měchýře, hlavně když někam jedeme a změní se klima. Ale také po menstruaci. Od pondělí jsem si vzala zbytek co mám dřívějška ATB. Den poté jsem brala 2 dny Jenamazol, nejsem si jistá, zda to není gynekologické. Hlavně jsem si vsimla, že mám nateklou sliznici uvnitř a divný tlak do nohou. P
Volala jsem obvodní lékařce, ta byla lehce nepříjemná a evidentně ji s tím otravuji, prý mám přijít s močí na diagnostiku s papírky a na krev.
Ptám se, má to cenu? Ten Jenamazol dala jsem si ho i odpoledne a docela to pomohlo nakombinovala jsem to s probiotiky na intimní potíže. Gynekologii už nestihnu……
Navíc v sobotu ještě jedeme pryč. Měl někdo něco podobného? Vím, že tu nejsou doktoři ale i tak díky….po tom telefonátu se mi tam moc nechce….