Gynekologické potíže - rada

Anonymní
10.2.22 13:07

Gynekologické potíže - rada

Ahoj, prosím o zachování anonymity, není mi příjemné o tom psát.

Mám dlouhodobé potíže se záněty močového měchýře, hlavně když někam jedeme a změní se klima. Ale také po menstruaci. Od pondělí jsem si vzala zbytek co mám dřívějška ATB. Den poté jsem brala 2 dny Jenamazol, nejsem si jistá, zda to není gynekologické. Hlavně jsem si vsimla, že mám nateklou sliznici uvnitř a divný tlak do nohou. P

Volala jsem obvodní lékařce, ta byla lehce nepříjemná a evidentně ji s tím otravuji, prý mám přijít s močí na diagnostiku s papírky a na krev.

Ptám se, má to cenu? Ten Jenamazol dala jsem si ho i odpoledne a docela to pomohlo nakombinovala jsem to s probiotiky na intimní potíže. Gynekologii už nestihnu……
Navíc v sobotu ještě jedeme pryč. Měl někdo něco podobného? Vím, že tu nejsou doktoři ale i tak díky….po tom telefonátu se mi tam moc nechce….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
774
10.2.22 14:19

Určitě si za praktickou dojdi. Náladu neřeš, taky je jen člověk Bůh ví co se dělo. A i kdyby měla být nepříjemná, ty potřebuješ pomoci.
A jestli ti nesedí tvá doktorka začni si souběžně hledat novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
10.2.22 14:58

Mám to podobně. Teď se snažíme o druhé, tak jsem si to chtěla vyřešit před případným těhotenstvím a nechala jsem si udelat rozbor moči, abych mela jistotu. Nic nenašli, takže jsem to ještě řešila s gynekolozkou a ta mi říkala, že můžu mít podrážděnou trubici po milování a když někam cestujeme, tak je to o psychice a změně prostředí. Doporučila mi pít a pít, ať se to proplachuje a bakterie se nehromadí. Taky brusinky a manosu. Teď už dvakrát jsem to řešila tím pitnym režimem a musím zaklepat, jde to. Ale rozbor moci doporučuji, ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.22 14:19

Zdravím, chci se zeptat. Stala se mi souhra několika nepříjemných náhod a potřebuju poradit. Začala jsem brát hormonální antikoncepci a po 3 dnech braní nám praskl kondom, tudíž jsem si vzala nouzovou antikoncepci - tabletku po. Tabletka snižuje účinnost HA a proto když se nám hned o týden později stalo to stejné - praskl kondom znova, musela jsem si dát další tabletku po. Teď už beru jen HA. Před týdnem mi skončila menstruace a od včera jsem začla špinit - hnědý výtok. Mám to nějak řešit nebo doufat že to prostě přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.9.22 16:51

Když začneš brát HA tak jak se má, což je první / druhý den menstruace, tak funguje ihned. Tzn., že nemusíš při prasknutí kondomu brát žádnou nouzovou tabletku po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.22 16:56

@Okta Na urgentu, na gynekologii mi řekli že až po týdnu jsem chráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.25 09:37

Ahoj holky chci se zeptat, co mám dělat, když mám už měsíc spozdenou menstruaci.
Bojím se jít ke gynekologovi.
Mám bolesti v podbřišku jak kdybych měla dostat menstruaci ale stále nic.
Těhotná nejsem protože s přítelem už spolu nespime, a naposledy jsme spolu spali před půl rokem.
A těhotenské testy jsem si dělala a vyšli mi všechny negativně.
Vůbec nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
5.12.25 10:25
@Vendul1110 píše: Více

Jit na gyndu, na co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek