Týdenní mimomenstruační krvácení přes HA

Anonymní
16.8.19 13:56

Gynekologické problémyy.

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti. Už týden mám mimomenstruační krvácení I když beru Ha. Od včerejška je dost silné, nezabírá ani kontryhelovy čaj ani Norhisteron :nevim: navíc docela bolesti do pravé půlky zad (dole), navíc dneska mi je fakt zle bolí mě hlava je mi na zvracení..napadá mě těhotenství..antikoncepci beru pečlivě ale zkusím zítra test. Dr v pondeli když to nepřejde. Děkuji za zkušenosti :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
16.8.19 14:22

Možná už ti jen nestačí předepsaná antikoncepce.Taky jsem to měla, když jsem jednu a tu samou antikoncepci brala 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.8.19 14:27

Nedávno tu takhle někdo popisoval prasklou cystu na vaječníku nebo mimoděložní těhotenství, už nevím. Velmi akutní stav. Ale na rozdíl od tebe ta bolest nebyla jen do zad ale i v předu na straně, plus vysoká horečka. Tím tě nestraším, jen si tyhle dvě věci hlídej a kdyby se přidaly, tak pohotovost hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.8.19 14:30

Ten norethisteron bereš zároveň s HA? To ti jak napsal Dr.? To je darda jako blazen :think: nemělo by se to kombinovat.. nemůže to být třeba praskla cysta když je i taková bolest? Zkusila bych ten test hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 14:42

Jo dr napsal Norhisteron zároveň s HA. Jednou denně. Jako není to nějak šílená bolest ale brala sem si algifen pro jistotu. Jen mi je zle od žaludku docela no.. Test musím koupit teprv. Ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
21311
16.8.19 14:43

On i ten kontryhel nedává smysl, tenpodporuje růst sliznice, přesný opak toho, co tvému tělu říká ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 14:47
@Tichošlápek píše:
On i ten kontryhel nedává smysl, tenpodporuje růst sliznice, přesný opak toho, co tvému tělu říká ha

Já právě četla že je na úpravu cyklu a zastavení krvácení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
16.8.19 14:53
@Anonymní píše:
Já právě četla že je na úpravu cyklu a zastavení krvácení :nevim:

Ale ty žádný cyklus nemáš, když beres ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek