Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možná už ti jen nestačí předepsaná antikoncepce.Taky jsem to měla, když jsem jednu a tu samou antikoncepci brala 10 let
Nedávno tu takhle někdo popisoval prasklou cystu na vaječníku nebo mimoděložní těhotenství, už nevím. Velmi akutní stav. Ale na rozdíl od tebe ta bolest nebyla jen do zad ale i v předu na straně, plus vysoká horečka. Tím tě nestraším, jen si tyhle dvě věci hlídej a kdyby se přidaly, tak pohotovost hned.
Ten norethisteron bereš zároveň s HA? To ti jak napsal Dr.? To je darda jako blazen
nemělo by se to kombinovat.. nemůže to být třeba praskla cysta když je i taková bolest? Zkusila bych ten test hned.
Jo dr napsal Norhisteron zároveň s HA. Jednou denně. Jako není to nějak šílená bolest ale brala sem si algifen pro jistotu. Jen mi je zle od žaludku docela no.. Test musím koupit teprv. Ale děkuji
On i ten kontryhel nedává smysl, tenpodporuje růst sliznice, přesný opak toho, co tvému tělu říká ha
@Tichošlápek píše:
On i ten kontryhel nedává smysl, tenpodporuje růst sliznice, přesný opak toho, co tvému tělu říká ha
Já právě četla že je na úpravu cyklu a zastavení krvácení ![]()
@Anonymní píše:
Já právě četla že je na úpravu cyklu a zastavení krvácení
Ale ty žádný cyklus nemáš, když beres ha
Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti. Už týden mám mimomenstruační krvácení I když beru Ha. Od včerejška je dost silné, nezabírá ani kontryhelovy čaj ani Norhisteron
navíc docela bolesti do pravé půlky zad (dole), navíc dneska mi je fakt zle bolí mě hlava je mi na zvracení..napadá mě těhotenství..antikoncepci beru pečlivě ale zkusím zítra test. Dr v pondeli když to nepřejde. Děkuji za zkušenosti