Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebuji radu. Mám gyn. potíže a můj obvodní gynekolog je za prvé daleko a za druhé má dovolenou, i doktorka která ho má zastupovat! Jsem z Hradce Králové a volala jsem na oddělení gyn. ve fakultní nemocnici, kde mě nemůžou vzít jednorázově a mají také plno, takže ani na stálo. Je tu někdo kdo řešil něco podobného? Kam se tedy mám obrátit? Na normální pohotovost? Je mi trapné tam přijít a říct, že mám zánět tam dole a že to co sem měla mi nezabralo… Vždy jsou tam tak moc „příjemní“… Děkuji!
@Kuniiss no tak akutne by tě vzít měli na gyn. oddělení, nenech se odbyt To mate v hradci jen jednu nemocnici? Pohotovost ti take pomůže ale specialusta bude lepší, a urcite neres ze někdo bude blbě koukat, mas problém který je nutno resit
Zavolej tam a domluv se
Taky myslím, že na gynrkologickem oddělení by tě měli vzít… Zajed tam
Zkus zavolat do nemocnice a říct po telefonu co bys potřebovala, pokud budou protivní tak jeď jinam, pokud budou příjemní už po telefonu tak bych to riskla ![]()
Každá nemocnice by měla mít ambulanci gynekologie, kde te přijmou bez objednání. Max si chvíli pockas. Byla jsem takto třikrát a vždy bez problému ![]()
Zkus dojet k jakémukoli gynekologovi, měl by ti pomoc. Teda aspoň u nás to tak funguje a to mě vzala doktorka, kdy šlo o 3 hodiny než tam bude ta moje, ale bylo to akutní tak mě vzala.
@Aspera píše:
Zkus dojet k jakémukoli gynekologovi, měl by ti pomoc. Teda aspoň u nás to tak funguje a to mě vzala doktorka, kdy šlo o 3 hodiny než tam bude ta moje, ale bylo to akutní tak mě vzala.
Mně přijde že tady jsou všichni tak strašně neochotní, že to není možný. ![]()
@mumisek79 píše:
@Kuniiss no tak akutne by tě vzít měli na gyn. oddělení, nenech se odbyt To mate v hradci jen jednu nemocnici? Pohotovost ti take pomůže ale specialusta bude lepší, a urcite neres ze někdo bude blbě koukat, mas problém který je nutno resitZavolej tam a domluv se
Jedna nemocnice, zbytek jen polikliniky. Už to mám vyřešené, prý mám jít budto na normální pohotovost a nebo po 16:00 na gyn. pohotovost. ![]()
@Kuniiss píše:
Ahoj, potřebuji radu. Mám gyn. potíže a můj obvodní gynekolog je za prvé daleko a za druhé má dovolenou, i doktorka která ho má zastupovat! Jsem z Hradce Králové a volala jsem na oddělení gyn. ve fakultní nemocnici, kde mě nemůžou vzít jednorázově a mají také plno, takže ani na stálo. Je tu někdo kdo řešil něco podobného? Kam se tedy mám obrátit? Na normální pohotovost? Je mi trapné tam přijít a říct, že mám zánět tam dole a že to co sem měla mi nezabralo… Vždy jsou tam tak moc „příjemní“… Děkuji!
Já bych se vydala tak na 18h na pohotovost a nehla bych se, dokud by mě na ganekol. oddělení ve FN neposlali. což musí. Tak jako když tě bolí šíleně zub, tak tě tam také pošlou..Řeknu, že tě to opravdu bolí. A upřimně nechápu jak si může vít tvůj gynekolog izástup dovolenou na jednou, to snad ten zástup je nanic ne?
@lilith1 píše:
Já bych se vydala tak na 18h na pohotovost a nehla bych se, dokud by mě na ganekol. oddělení ve FN neposlali. což musí. Tak jako když tě bolí šíleně zub, tak tě tam také pošlou..Řeknu, že tě to opravdu bolí. A upřimně nechápu jak si může vít tvůj gynekolog izástup dovolenou na jednou, to snad ten zástup je nanic ne?
Souhlasím s tebou. Já to taky nechápu, má napsáno, že za něj je zástup, ale sestřička mi řekla, že i zástup má dovolenou. Je to celý na hlavu
Chci od něj odejít, už po tom co sem měla špatné výsledky, a na otázku co to tedy tam mám špatného, mi podal papír, kde bylo napsáno „Ascus“ a ať si to najdu na internetu!
![]()
@Kuniiss píše:
Souhlasím s tebou. Já to taky nechápu, má napsáno, že za něj je zástup, ale sestřička mi řekla, že i zástup má dovolenou. Je to celý na hlavuChci od něj odejít, už po tom co sem měla špatné výsledky, a na otázku co to tedy tam mám špatného, mi podal papír, kde bylo napsáno „Ascus“ a ať si to najdu na internetu!
![]()
Toho vyměň, to je p..mec, mě každý doktor od netu zrazuje, že tam bývají právě v této oblasti zavádějící info.
To je dost šílený, podle mě si tohle ani nemůže dovolit, aby zástup měl taky dovolenou…
Právě, dočetla jsem se max. že mám rakovinu(nemám), ale že by to mohl být i zánět, který mám nejspíš teď mi mohl říct rovnou…