Dlouhý menses

1
18.7.17 21:13

Dlouhý menses

Ahojky.. vím, už to tady bylo hodněkrát, ale vždycky jsem našla, že to psaly ženy po porodu. Tak mě prosím neukamenujte… Je mi 15-náct a menstruaci mám rok a něco.. samozřejmě ještě není tak pravidelná.. no a před devíti dny přišla a byla opravdu hodně silná.. celých sedm dní byla silná a teď už je to jen špinění.. ale stejně.. když menstruace přišla před 3mi měsíci, tak taky trvalá dlouho.. ale co teď.. měla bych to řešit s gynekologem, nebo počkat ještě pár měsíců? Děkuji ti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
18.7.17 21:34

Muzes zkusit uzivat gynex, prirodni bylinne kapky. Gynekolog ti da hormony, myslim, ze to chce proste jen cas, nez se telo srovna. Jinak kontryhel je zenska bylina, rebricek tlumi krvaceni, ten bys mohla take popijet

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.7.17 21:42

Gynekologická prohlídka pochopitelně neuškodí, zejména pokud už jste začala žít pohlavním životem.

Nejpravděpodobějším viníkem je nedozrálý endokrinní systém, ale je možné tam někde nějaká složitější příčina. Ale pravděpodobnost mluví spíše o dosud neusazených hormonech.

Pak by hlavním řešením byla trpělivost než pohlavní ústrojí dozraje a začne fungovat tak jak má. Také to chce do té doby nebrat hormonální antikoncepci, nebo se to dozrávání přeruší a pak se bude dít kdoví co, až se léky vysadí a budete chtít otěhotnět.

Gynekologická prohlídka neuškodí, je možné, že vaše problémy nejsou způsobeny tím

Pokud k tomu hodně trpíte na akné, tak by to mohl upravit a určitě neuškodí inositol - jde o pseudovitamín, koupíte ho v potřebách pro kulturisty - chce to tak 4-6g denně, podle toho kolik vážíte.
 https://examine.com/…ts/inositol/

Případně by mohly pomoci kapky mastodynon. Koupíte normálně v lékárně bez receptu.

Jinak by na to měl pomáhat ibaligin/acylpirin, který je potřeba vzít si ideálně den před tím než začnete menstruovat, nebo hned s prvními příznaky - chcete brát 400mg po 4 hodinách - tedy 3-4 denně - sníží to krvácení a zkrátí dobu. Nejezte ani ibalgin, ani acylpirin na lačno- dráždí žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí