Oddálení menstruace kvůli dovolené a rozhození cyklu

Anonymní
17.7.17 07:16

Oddálení menstruace kvůli dovolené a rozhození cyklu

Dobrý den, mám takový nepříjemný problém. Před půl rokem jsem vysadila HA, a konečně se mi ustálila menstruace a dostávám ji už dva měsíce přesně, tak jak mám. Jenže teď přišla dovolená, máme jet uprostřed srpna, zrovna když to mám dostat. :roll: Přítel bohužel nemůže kvůli práci měnit termín dovolené. Je nějaká možnost, jak oddálit menstruaci? Nejspíš nějakými hormony, jenže si nechci zase rozházet cyklus. Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.7.17 08:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový nepříjemný problém. Před půl rokem jsem vysadila HA, a konečně se mi ustálila menstruace a dostávám ji už dva měsíce přesně, tak jak mám. Jenže teď přišla dovolená, máme jet uprostřed srpna, zrovna když to mám dostat. :roll: Přítel bohužel nemůže kvůli práci měnit termín dovolené. Je nějaká možnost, jak oddálit menstruaci? Nejspíš nějakými hormony, jenže si nechci zase rozházet cyklus. Děkuju :kytka:

prostě a jednoduše tampony a máš klid.. Osobní názor - měla jsem to dostat na festival, nic moc jako, ale lepší toto, než si zase na půl roku rozházet cyklus a rvát do sebe sajrajty
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
17.7.17 08:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový nepříjemný problém. Před půl rokem jsem vysadila HA, a konečně se mi ustálila menstruace a dostávám ji už dva měsíce přesně, tak jak mám. Jenže teď přišla dovolená, máme jet uprostřed srpna, zrovna když to mám dostat. :roll: Přítel bohužel nemůže kvůli práci měnit termín dovolené. Je nějaká možnost, jak oddálit menstruaci? Nejspíš nějakými hormony, jenže si nechci zase rozházet cyklus. Děkuju :kytka:

Mnohokrat jsem brala Noretisteron, cyklus mi to nerozhodilo. Nevim, co maji vsichni s tim, co je to za sajrajt :roll:. Spolknout par tablet Noretisteronu, jeste nikoho nezabilo. Bereš to totiz jen par dnu, tak nechapu co vsichni plasej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
17.7.17 09:07

Mé Teda norethisteron taky cyklus nerozhodil. Jsou to hormony to jo a na každýho působí jinak. Ale radam s citronem fakt nevěrim. A Já mivam ms týden to bych mela dovcu fakt zkazenou. A z tamponů me boli bricho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.17 11:04

@martina.se S tím bych ani tak neměla problém, jenže si chceme s přítelem dovolenou užít se vším všudy, tím pádem i se sexem. To je si myslím normální :D Proto mě štve, že to mám zrovna v tento termín dostat, jinak bych si samozřejmě dala tampón a neřešila to. I když riskovat infekci taky není zrovna to nejlepší. :roll:
@marketak5 Citrónu taky nevěřím.. jenže je mi 19 a proto mám trošku strach z těch hormonů, abych neměla v budoucnu nějaké potíže. Jinak MS mám taky cca 6 dní a zrovna to vychází tak, že bych ji měla přes celou dovolenou a kromě toho, že jsem v těchto dnech nesnesitelná je to prostě nepohodlné :zed:
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
72725
17.7.17 13:02
@Anonymní píše:
@martina.se S tím bych ani tak neměla problém, jenže si chceme s přítelem dovolenou užít se vším všudy, tím pádem i se sexem. To je si myslím normální :D Proto mě štve, že to mám zrovna v tento termín dostat, jinak bych si samozřejmě dala tampón a neřešila to. I když riskovat infekci taky není zrovna to nejlepší. :roll:
@marketak5 Citrónu taky nevěřím.. jenže je mi 19 a proto mám trošku strach z těch hormonů, abych neměla v budoucnu nějaké potíže. Jinak MS mám taky cca 6 dní a zrovna to vychází tak, že bych ji měla přes celou dovolenou a kromě toho, že jsem v těchto dnech nesnesitelná je to prostě nepohodlné :zed:
zakladatelka

jasný, chápu.. já to po osobních, nedobrých zkušenostech, neriskla a radši jsem si to odtrpěla, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
17.7.17 15:26
@Anonymní píše:
zakladatelka

Neboj, Já je za svuj život mela asi 3 nebo 4× a poprvé v sedme třídě do Řecka - první dovolena u more. Čekáme druhé Dítě a úplného v pohodě, problémy jsem neměla.

Jasný, nikdo ti nezaručí, že třeba tobě z nich nebude hůř, to je ale se vším. Budeš se muset rozhodnout sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
17.7.17 16:48
@Anonymní píše:
zakladatelka

Ja Noretisteron take brala v prubehu asi 20 let mockrat. Kdyz jsem je naposledy brala, byla jsem v te dobe tehotna, coz jsem nevedela, to jsem zjistila az po dovolene, no a nestalo se vubec nic ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 13:27

@marketak5 Já ani tak nemám strach z toho, že by mi bylo nějak zle, spíš jsem takový strašpytel, zda z toho nebudu mít nějaké následky, ale jak to tak čtu, tak to asi zas nebude taková hrůza. Ale jasně, každé tělo je jiné. :roll: :lol:
@srpen89 To mě celkem uklidnilo ;) :kytka:
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
1362
18.7.17 21:15
@Anonymní píše:
@marketak5 Já ani tak nemám strach z toho, že by mi bylo nějak zle, spíš jsem takový strašpytel, zda z toho nebudu mít nějaké následky, ale jak to tak čtu, tak to asi zas nebude taková hrůza. Ale jasně, každé tělo je jiné. :roll: :lol:
@srpen89 To mě celkem uklidnilo ;) :kytka:
zakl.

Chápu, stejne to nikdo nezaručí..ale nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí