Bezbolestná menstruace

Anonymní
19.7.17 08:58

Bezbolestná menstruace

Ahoj holky :mavam: Asi si budete myslet, ze jssm Vas prisla provokovat, ale zajimalo by me, jestli je zde nekdo, kdo ma taky bezbolestnou menstruaci a zda je to normalni? :roll: Jedine co obcas citim je asi vterinova krec pred zacatkem MS a pak dalsi vterinova záležitost behem MS. A tim to konci. :think: Ne, ze by mi ta bolest chyběla, ale zajima me, jestli je to normalni. Diky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
19.7.17 09:00

Nekdy me trosku boli bricho pred, spis takovy divny tlak ze to prijde. Jinak kdyby mi nevyskakaly pupinky, tak o tom ani nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.7.17 09:04

Já už ji teda zase nemám bezbolestnou, před prvním těhotenstvím byla každá menstruace horor, ale po prvním porodu jsem ani nevěděla, že ji mám, tuhle pohodu jsem prožívala deset let. Teď jsem tři roky po třetím porodu a první den MS mě zlehka pobolívá břicho, tak snad se bolesti nevrátí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.7.17 09:05

Je to normální.. jsou ms, které ani nepoznám a jednou za půl roku je ms, kdy se mi chce umřít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
19.7.17 09:08

Jeste nikdy jsem nemela bolestivou ms, ani pred porodem, ani po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
19.7.17 09:22

Ano mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.7.17 09:24

Před porodem první den MS bez brufenu ani ránu.
Po porodu mám zase šílený premens. syndorm, který jsem do té doby vůbec neměla, ale s příchodem první kapky krve se mi úplně uleví a celou MS mám naprosto bezproblémovou/bezbolestnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
19.7.17 09:47

Já umírala boestí a bez Ibalginu ani ránu. Po první porodu se to rapidně zmírnilo a zůstalo i po třetím.
Znám holky, co břicho nebolelo. Není to divný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí