Gynekologický problém? O co se jedná?

Anonymní
16.3.24 17:05

Gynekologický problém? O co se jedná?

Zdravím.
Zaznamenala jsem na kalhotkách žlutý výtok. Na výtoky docela trpím, vždy s sebou nosím intimku, ale tento je takový nažloutlý. A tak divně zavání..není to přímo smrad, ale prostě nějak to cítit je.
Po styku takové pálení dole a teď při močení dost nepříjemný pocit. A k tomu mě pobolívá ledvina a podbřišek.
Je to spíše gynekologický problém? Nejsem si jistá skrze to pobolívání ledviny.

Mám toto řešit s gynekologem, nebo? :nevim: toto se mi stalo teď prvně, tak jsem mírně v šoku :,(

Předem vám děkuju. A prosím o anonym, intimní téma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4303
16.3.24 17:36

Zánět močových cest, kvasinky,… Možností je dost řešila bych na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
16.3.24 17:39

Gynekologický problém to asi bude. Napadá mě bakteriální infekce nebo i Kapavka, ale to ber s rezervou…těžko říct.
Nejlepší bude, dojít si na gynekologii než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 09:31

Hezký den, oživuji diskuzi. Pět dní po MS se mi na toaletním papíře po utření začaly objevovat takové černé tečky, třeba pět, vypadají jako zrnko máku jen ne zrnko ale jen tečka která se dá rozmáznout jako třeba tužka na oči. Není to jen po utření, ale i na intimce jich pár taky mám. Jsou vždy třeba jen 4,ale jsou.Jsou to 3dny co to takhle mám a nevím co to může být, nikdy jsem nic takového neměla. Tak jestli má někdo zkušenost :think: Na gynekologii se chystám. Je mi 42let. Děkuju za případné postřehy, co by to mohlo být.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa