Gynekologický problém - zápach, žlutý výtok

Anonymní
31.8.25 21:23

Gynekologický problém- zápach, výtok

Gynekologicky problem- zápach, výtok

Dobrý den, omlouvám se píšu anonymně, ale je to pro mne dost choulostivé téma.
už několik měsíců mě trápí zápach z pochvy a problém se stále vrací. Gynekolog mi dělal kultivaci, ale ta nic neprokázala. Přesto mi předepsal nejdříve Betadine čípky a následně Polygynax (12 dní). Léčbu jsem dokončila a nyní užívám vaginální probiotika (zavádím i ústně).
Můj lékař říká, že musíme hledat a zkoušet, co zabere, ale zatím se stav nelepší. Momentálně mám žlutý výtok v malém množství, zápach je kyselý až nasládlý, při sezení se zhoršuje a drží se i v oblečení. Sama ho často necítím, ale okolí ho zaznamenává. Nosím bavlněné prádlo, střídám vložky a dbám na hygienu, přesto se problém nemění.
Už opravdu nevím co si počít, protože gynekologa jsem měnila už 2× a tenhle je alespoň milý a přijde mi ze trosku ví co dělá.
Budu ráda za každou radu :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
1.9.25 06:16

Zápach normální není… zkus změnit jídelníček a doma ji zkus větrat a nedusit v gatích. Doporučuji intimní mýdlo uriega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.25 09:11

@smile_xxx
Ano je to cítit natolik, že to bohužel i cítí okolí, s lékařem už to řeším opravdu dlouho, jenže mi přijde ze to bere na lehkou váhu a jsem spíš pokusný králík než pacient

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.25 09:13

@KristynaD998 Omezila jsem cukry a piju hlavně vodu, bohužel taky nepomáhá, intimní mýdlo mi bylo doporučeno vynechat, nebo používat minimálně, vzhledem k výtoku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.25 03:36

Vytok

Chci zeptat. už 3 týdny mám výtok, ale bez zápachu
Když si nevezmu vložku mám mokré spodní prádlo Už toho šilim, stále vložku nosit
Mám bílý výtok z pochvy.
Nevíte, jaké tabletky zaberou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.25 14:24
@Anonymní píše: Více

Ahoj, úplně chápu, jak se cítíš – sama jsem si tím prošla. Měla jsem opakovaný zápach a výtok, kultivace nic neprokázala, pořád dokola čípky, probiotika… a nic nezabíralo.
Nakonec mi nejvíc pomohlo zaměřit se na přirozenou rovnováhu v intimní oblasti – a objevila jsem produkt Vagiyoung, který jsem začala používat jako součást běžné péče. Nečekala jsem zázrak, ale po pár dnech jsem si všimla změny – nejen že zápach ustoupil, ale celkově jsem se cítila mnohem lépe a „čistěji“.

Neříkám, že to funguje na všechno, ale mně to opravdu pomohlo, a po dlouhé době mám konečně klid.
Držím palce, ať najdeš to, co zabere i tobě

• Citovat
  • Upravit
241
23.9.25 00:40
@Anonymní píše: Více

Probiotika neuzivej. Způsobují opakující se obnovené záněty a jiné včetně ještě o chlup horších příznaků. Never tomu, že probiotika pomáhají. Je to přesně naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.25 11:18
@Alice band píše: Více

Proto jsem zde psala, že mi pomohl tento doplněk stravy. Zkoušel ho už i někdo další? zajímá mě, zda to pomohlo jen mě nebo i dalším?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa