Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj
co je lepší, Gynex nebo Estrozin?
Ahoj, neznam Estrozin, ale s Gynexem mam zkusenost, ze 1.mesic brani = naprosto srovnany cyklus jak podle hodinek, 2.mesic tehotna
takze muzu jen a jen doporucit.
@FenekUsaty To je super
No já právě po vysazení HA nemám mensez
tak, chci zkusit, jestli vyvolá.
@FenekUsaty prosim kolik kapek si brala a na jak dlouho vydrží lahvička? Na ten měsíc?
Brala jsem 7 kapek 3× denne, kapala jsem to do trochy vody a pila. Po trech tydnech tydenni pauza. Stihla jsem to jen 2×
pak uz jsem byla tehotna. Lahvicka vydrzi urcite tak na pul roku, ale to jen odhaduju. Taky jsem mela silene nepravidelny cyklus, na to, ze jsou v tom jen bylinky, za mne teda opravdu zazrak.
@FenekUsaty ty jo tak to vydrží dlouho. Teď jsi mě ujistila v to, že pro ně zítra jdu
Doufám, že mi taky pomůžou. A když dám pauzu, tak bych to měla dostat? Nebo jak to funguje
Bere se od 1.dne MS, zpusobuje narust delozni sliznice, ze se pak dobre vajicko zahnizduje. Ale po trech tydnech je dobre ho vysadit, protoze pak by naopak zpusoboval, ze se zacne sliznice odlucovat a napomaha to MS. Takze se bere pres MS tyden, pak tyden pred ovulaci, tyden po ovulaci, a pak vynechat tyden pro pripad, ze bys otehotnela. A pak s dalsi MS znovu. Doufam, ze to pisu dobre, pokud ne tak me urcite nekdo opravi ![]()
@M0NIKA ahoj. Pro dávce 7 kapek 3× denně vydrzi lahvicka na 4 tydny. Určitě ne na půl roku. Beru ho druhý cyklus a uz mam další lahvicku. A estrozinem nemám zkušenost, ale dr. Mi ho doporučila stejně jako gynex.
@FenekUsaty Ale když ted nemám vůbec MS tak je jedno, kdy začnu brát?
@Ha-ni mně přišlo půl roku nějak moc
četla jsem, že tak měsíc vydrží.
Ja ho brala urcite ty 2 mesice, jdu se podivat, kolik tak zbyva a jakou mam gramaz ![]()
V ty lahvicce zbyva jeste cca pulka, fakt
lahvicka objem 30ml. Zkusim to prekapat po kapkach ten zbytek ![]()
@FenekUsaty
kdy Teda MS nemám, tak je to jedno, kdy začnu brát?
@FenekUsaty
neblazni. Tak jsi musela brat jone dávky. Vydrzi prostě max. Na ten cyklus a půl, tedy čtyři týdny.
@M0NIKA pokud nemáš ms tak by to ji měl rozjet.