Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj
Asi před měsícem a půl jsem vysadila HA po 3,5 letech a ještě jsem nedostala MS. Šla jsem k dr, ale ta mi předepsala Norethisteron, který brát nechci. Nevíte o nějakém přírodním řešení? Nechci do sebe cpat další hormony. Snažíme se o Mimi, tak bych to chtěla dostat, co nejdříve. Předem děkuju ![]()
Kontryhelový čaj je dobrý na srovnání cyklu, ale ten asi nebude účinkovat tak rychle. U někoho trvá dlouho, než se tělo vzpamatuje z HA. U mě po vysazení HA byla MS tak co 2-3 měsíce a až po roce se to začalo srovnávat.
@Lendeš prave, se bojím, že to bude trvat hrozně dlouho. Už jsem z toho nervózní
předtím než jsem začala HA brát, tak jsem to neměla vůbec pravidelné
Kamarádka nahazovala cyklus Gynexem a pomohlo jí to, do pár měsíců měla ukázkový cyklus s ovulací ![]()
Já ho teď beru taky, ale na cysty. Tak snad zabere taky ![]()
@M0NIKA To vůbec netuším. Zatím beru pár dní 3×3 kapky. Záleží, kolik toho bereš. Někomu to vydrží na ty 3 týdny, někomu třeba na 2-3
Ale do peněz to vleze, no ![]()
@Taka já jsem koukala, že stojí kolem 500? Je to dost no, ale co bych neudělala pro mimco
![]()
@JayLee To si mi Teda moc radost neudělala
radši bych nějaké bylinky nebo tak.
@M0NIKA No já ho kupovala v lékárně za skoro 450, ale pak jsem koukala, že jde na internetu sehnat levněji. http://doplnky-stravy.heureka.cz/…gynex-30-ml/
Ještě jsem na to sice nekoukala, ale často mívají možnost osobního odběru bez placení, tak by se mohlo vyplatit tam jednou zajet třeba pro 3 lahvičky, na 100 % to vyjde levněji ![]()
@Taka to jo, ale nejdřív to chce vyzkoušet. Našla jsem nějakou stránku s poštovným zdarma. A teď mi jedna paní doporučila kapky Estrozin. Prý je to to samé, ale lepší, tak se teď nemůžu rozhodnout ![]()
@Taka teď koukam, že je osobní odběr na Smíchově, kam já jezdím každý den. A stoji tam 355
@M0NIKA To se rozhodně musí předtím vyzkoušet. Může se stát, že to někomu vůbec nesedne, ale já zatím problém nemám ![]()
S Estrozinem zkušenosti vůbec nemám, takže neporadím ![]()