Gynex-zkušenosti???

4239
7.10.07 22:25

Gynex-zkušenosti???

Ahoj-holky prosím, máte některá zkušenost s kapkami Gynex?Jestli jste po nich pozorovaly nějaký účinek?Já jsem slyšela, že jsou skvělý na spoustu věcí-na ženský problémy,na pravidelnější cyklus, a spoustu jiných pozitiv-že celkově pročistí organismus.Adají se koupit v lékárně-nebo jsou k dostání jen na netu?Prosím-budu ráda za jakoukoli informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4498
8.10.07 08:09

Ahoj, já je brala, a nějaká účinnek jsem nepozorovala, krom toho, že jsem dostala zánět vaječníků a následně jsem přišla do jiného stavu a potratila, ale těžko říct, zda to s tím spojovat nebo ne :) Byly mi doporučeny k pročištění organismu (ne lékařem), protože jsem měla předtím cystu. Chutnají po lékořici - brala jsem tuším 1×9kapek. Zda se dají koupit v lékárně nevím, na netu snad jo, já je měla z lékárny se zdr. výživou provozovanou přímo distributorem. Já bych jim ale velkou váhu nedávala - spíš takové placebo :wink: - v lepším případě.

jo našla jsem je zde: http://zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.07 09:38

Já jsem s Gynexem byla nadmíru spokojená,cyklus jsem po něm měla pravidelný,bez předmenstruačního syndromu.Po nějaké době se mi podařilo i otěhotnět a bez problémů donosit-předtím dva potraty a 2 roky snažení.Ale nemůžu zaručit,že se to povedlo jen díky kapkám

• Citovat
  • Upravit
4239
8.10.07 22:36

Holky dík-Koreno je fakt, že už jsem někde četla, že podobný přípravky-jako Gynex a Sarapis působí na principu placebo efektu.
Ale třeba i ten bude dobrej :lol: :lol: :lol: Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.3.08 22:09

ahoj,
gynex mi vyléčil cysty v prsou,nemusela jsem na operaci jako 2× před tím!!! Na menstruaci jsem vliv nepozorovala.Koupil lze jen na netu nebo osobně někde podlíž IPP v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.3.08 22:10

ahoj,
gynex mi vyléčil cysty v prsou,nemusela jsem na operaci jako 2× před tím!!! Na menstruaci jsem vliv nepozorovala.Koupil lze jen na netu nebo osobně někde podlíž IPP v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí