Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Našla jsem si tento lék, ale nevím zda se může užít i v těhotenství? Nic nepíšou ![]()
Ahoj
Já ho použila bez porady s mou doktorkou a docela mi vynadala. Napsala mi boraxové bobule (maj takový divný nápis a dlouhou krabičku), musim se doma podívat… Jsem na začátku těhotenství…
Krumpolina píše:
AhojJá ho použila bez porady s mou doktorkou a docela mi vynadala. Napsala mi boraxové bobule (maj takový divný nápis a dlouhou krabičku), musim se doma podívat… Jsem na začátku těhotenství…
Globulus cum natrio tetraborico 0,6 csc, ale mně nepomáhají ![]()
Jojo, to je ončo
Mně zatím také nic moc nepomáhá, asi tím prý budu trpět celé těhotenství…
Krumpolina píše:
Jojo, to je ončoMně zatím také nic moc nepomáhá, asi tím prý budu trpět celé těhotenství…
Pokud Ti nic nepomáhá, tak nechci strašit, ale budeš
Já jsem už 7 měsíců jedna velká chodící mykoza… je mi z toho hrozně… Se.e mě to. To jsou všelijaké mastičky, čípky a já nevim co, ale je to k prdu… Musíme se s tím poprat. Ale hlavně nepoužívat intymky, ty ty potvory jen podporují v rozmnožování ![]()
Pesee23 píše:
pardon intimky
Coooo? To jsem ještě neslyšela, avšak možná na tom něco bude, ale bez těch to není zrovna příjemný pochozeníčko ![]()
Krumpolina píše:Pesee23 píše:
pardon intimkyCoooo? To jsem ještě neslyšela, avšak možná na tom něco bude, ale bez těch to není zrovna příjemný pochozeníčko
Není ale podporují vznik těchto potvor, protože se pochva paří a nemůže dýchat… pak to dopadá tak, že se potvory vrací!
Ahoj, jsem v 18tt a doktorka mi předepsala gyno prevaryl 50, je tam 15 čípků. Mám docela strach, aby se nic nestalo miminku.