Gynopevaryl v těhotenství

3991
22.6.11 14:54

gynopevaryl v těhotenství

Ahoj holky,

prosím o radu. Jsem v 17tt a dostala jsem kvasinky, tak jsem si volala doktorovi a řekl mi, at si třeba koupím gynopevaryl čípky, že si MYSLÍ, že to vadit nebude.. Máte někdo s gynopevarylem v těhotenství zkušenosti prosím? nebo případně co jiného jste na kvasinky užívaly? :nevim:

Děkuju!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
22.6.11 14:57

Já ne, ale kamarádka použila na e-mailovou radu svého doktora to samé - ale nepsal jí, že to nemělo vadit, ale normálně jí to doporučil. Používala to někdy kolem 12.tt a teď je ale 25.tt a vše v pohodě :)
Snad jsem pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
22.6.11 15:00

děkuju moc, tak to jsem rada:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.6.11 15:03

Já použila Canesten. Ono je toho na mykózy spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.6.11 15:24

Mě dala mudr canesten a pomohl mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.6.11 15:30

Já užívala v těhotenství na kvasinky kdeco. Gynopevaryl také. Neboj, miminku to neuškodí…Jen doktor je dost pohodlný. Měl si tě prohlédnout a navíc Gynopevaryl jde napsat na recept. Já za něj rozhodně tolik nedoplácela. Ale už tomu budou víc než tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.6.11 15:39
hofka píše:

ten se v těhu nesmí! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.6.11 15:58

Z webu canesten.cz - Mohu používat Canesten® GYN 1 den v těhotenství?

Hormonální změny v průběhu těhotenství zvyšují riziko vzniku vaginálních infekcí. V tomto období je nezbytné zahájit léčbu neprodleně. Přestože je Canesten GYN 1 den určen pro samoléčbu, doporučuje se zejména v 1. trimestru těhotenství před zahájením léčby navštívit lékaře. Vaginální tablety doporučujeme zavádět bez aplikátoru, abyste vyloučili riziko poškození plodu nebo ochranných plodových obalů. Canesten GYN 1 den sám o sobě je v těhotenství pro plod i ženu bezpečný a díky jednorázové aplikaci vyloučíte opakovaný vstup do pochvy.

Mysulatko píše:
hofka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.6.11 16:02
hofka píše:

Hormonální změny v průběhu těhotenství zvyšují riziko vzniku vaginálních infekcí. V tomto období je nezbytné zahájit léčbu neprodleně. Přestože je Canesten GYN 1 den určen pro samoléčbu, doporučuje se zejména v 1. trimestru těhotenství před zahájením léčby navštívit lékaře. Vaginální tablety doporučujeme zavádět bez aplikátoru, abyste vyloučili riziko poškození plodu nebo ochranných plodových obalů. Canesten GYN 1 den sám o sobě je v těhotenství pro plod i ženu bezpečný a díky jednorázové aplikaci vyloučíte opakovaný vstup do pochvy.

Mysulatko píše:
hofka píše:

caneste gyn a canesten krém je uplne neco jiného;) příště to napiš rovonou že si měla canesten gyn;)))) a já nebudu za vola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.6.11 16:03

on je totiž i canesten krém, který je i na mykozu nohou, tím se mimo těhotenství potírají zevní malé a velké stydké pysky a tím pádem méně svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.6.11 16:04

Měla jsem Canesten 1 i krém .. ten jsem teda nějak nestudovala.

Mysulatko píše:
hofka píše:

Mysulatko píše:
hofka píše:
caneste gyn a canesten krém je uplne neco jiného;) příště to napiš rovonou že si měla canesten gyn;)))) a já nebudu za vola
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.6.11 16:06

a ten ti taky dal/a doktor/ka? já s eho zeptala, jestli to můžu namazat a on že je canesten absolutne nevhodný at používám globule a mažu jogurtem :nevim: je fakt že po canestenu je pipka vysušená hrozně :think: no kvasinky by neměly být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.6.11 16:07

V příbalovým letáku u krému - http://www.as-lekarna.cz/…0128299.html se píše, že je vhodný pro těhotné.

Mysulatko píše:
a ten ti taky dal/a doktor/ka? já s eho zeptala, jestli to můžu namazat a on že je canesten absolutne nevhodný at používám globule a mažu jogurtem :nevim: je fakt že po canestenu je pipka vysušená hrozně :think: no kvasinky by neměly být
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.6.11 16:09

nejhorší je že každej doktor řekne neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.6.11 16:20

Nejen doktor, v lékárně taky.