Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj Holky tak se zeptám ještě jak jste na to s pupíkama ??? já teda jsem skoro v 17tt. a musím říct,že už je to znát i když ho zatáhnu.
Ráno když ležím a mám plný močák to jde nahmátnout po vyprázdnění se cítím fajn nenajedená a prázdná mám normální jako bych měla k snídan i dva rohíky
a to si teda nedávám jim dost zdravě a taky cvičím,plavu,hýbu se jak mužu chodím dost pěšo i když mám auto…
nedejbože si dám polévku a druhé(malé porce) a mám buben jak když jsem byla s mojí první v 6.měs.uplně se děsím,páč u ní jsem přibrala 20strašných kil…ani jsem se nepřejídala tak normál ,ale nesportovala jsem jako ted..a už mám 3,5kg nahoře je to moc prsa mam jak dojnice a to bříško jde pak zase až do večera dost vidět.je pravda že mě i nadýmá ale i tak by to ty svalíky tam mohly ještě chvíli zadržet ne??
Já byla na začátku docela nadmutá, pak se to spravilo a měla jsem snad menší pupík naž před těhu a bříško mi vylezlo až za dlouho. Ale každá jsme jiná.
Já to měla uplně stejně jako ty…Ale zase se říká že při druhym těhu je to bříško znát dřív tak asi na tom něco bude.. ![]()
Řekla bych, že je to naprosto normální. V každém dalším těhotenství je bříško vidět dřív a většinou bývá i větší.
Když jsem byla těhotná se třetím, tak si toho sousedka všimla už někdy v 10tt. Je pravda, že to bylo začátkem září, bylo teplo a měla jsem uplejší šaty. I taky mi to přišlo hodně brzo
aha tak jo bude to asi i tím že jsem před..neměla nadváhu tak proste to tak mám,taky mám,,syndrom ferdy mravence,,
nevím jestli to znáte,ale jsou to ty prohlé záda v kříži
mám to po prvním mimi..cvičením,plavání,ježděním na koni se to spravilo,ale tedka cvičím jinak tak zas mám ty záda prohlé mižná je to tím.
ale je pravda,že se bojím jak budu vypadat za 3.měs když už ted je to vidět
ale zase mi zhoustly vlasy ![]()
MMMMM píše:
ale i tak by to ty svalíky tam mohly ještě chvíli zadržet ne??
A chceš být podruhé máma nebo radši modelka?
Nechci nejak rejpat,jen mě překvapilo, že někdo řeší v 17.tt jestli sní dva rohlíky nebo ne… ![]()
Verca182 píše:MMMMM píše:A chceš být podruhé máma nebo radši modelka?
ale i tak by to ty svalíky tam mohly ještě chvíli zadržet ne??Nechci nejak rejpat,jen mě překvapilo, že někdo řeší v 17.tt jestli sní dva rohlíky nebo ne…
2 rohlíky..já sním ke snídani 5
,taky se bojim abych neměla metrák ale hlad je prostě silnější ![]()
ahoj, taky mám bachor jak Otesánek, oproti prvnímu těhu jsem velikostně napřed o měsíc. Navrch mám zatím čerstvě jedno kilo (s veru to v téhle době byly skoro 4). No co, tak je břicho velký. pro mě stejě bylo nejhorší období, kdy to vypadalo jenom jako kus špeku a pokaždý jsem přemýšlela, jestli usilovně vyšpulovat, aby to vypadalo těhotensky, nebo zatahovat, aby to nevypadalo jenom přežraně ![]()
Kamarádka je ve 14 tt a břicho už má teda pořádný. Přibrala 4 kg a to je malá a drobná (158 cm, 52 kg v normálu). Musela přestat cvičit, cvičila hodně a chutná jí. Dříve se stravovala hodně zdravě a teď má pořád chuť na pizzy a dopřává se ji.
Pak druhá kamarádka, rovněž 158 cm, ale s nějakými tukovými rezervami, nebyla tlustá, ale něaké rezervy měla, je v 6 měsíci a taky přibrala 4 kg. Hodně se hlídá v jídle a v podstatě jí jen zeleninu a rybu, občas ovoce, přílohy skoro vůbec. Břicho má jen o trošinku větší než ta kamárdka ve 14 tt.
Asi je taky rozdíl v tom, co to druhé jídlo obnáší - zda je to rajská s knedlíky nebo ryba se zeleninou. Ale stravou se dá ovlivnit hodně, vidím to na případu těch mých dvou kamarádek.
MMMM co blázníš. vždyt jsi téměř v polovině těhotenství. je naprosto normální, že už je břicho vidět, kam by se to dítě asi tak vešlo aby nebylo vidět???
pa
har.
tezi píše: Řekla bych, že je to naprosto normální. V každém dalším těhotenství je bříško vidět dřív a většinou bývá i větší.
Když jsem byla těhotná se třetím, tak si toho sousedka všimla už někdy v 10tt. Je pravda, že to bylo začátkem září, bylo teplo a měla jsem uplejší šaty. I taky mi to přišlo hodně brzo
Bývá větší? To už budu potřebovat karku na něj
já vypadala v pátém jak ostatní v 9… A teď ve 38tt mám bříško jak na trojčátka. a před těhu jsem byla drobná 55kg holka
![]()
Mě břicho naskočilo hned.. a neřešila jsem to, byla jsem přece TĚHOTNÁ
![]()
A 3,5kg, co by za to jiné daly
![]()
buď v klidu,jím na co si vzpomenu a kdy si vzpomenu,nejdřív jsem řešila,že mi vylezlo bříško rychle,pak se mi splasklo a zase jsem řešil,že ho mám proti jinejm malý
no a teď ti sem hodim foto co jsem extra fotila teď ju