Konec prvního trimestru, slasti a strasti

272
22.6.11 12:29

Konec prvního trimestru, slasti a strasti

Ahoj, chodím sem už tři měsíce a velmi často už jsem tady našla rady a tipy, které mi opravdu pomohly nebo potěšily :-) Já jsem právě 12+0 podle utz a nějak to nemám s kým sdílet…Tak bych ráda našla někoho kdo je podobně jako já cca na konci třetího měsíce a chtěl by popovídat.
Dnes mě čeká trimestrální screening, tak se těším, že mimčo zase uvidím. :-) Za týden se chystáme na dovolenou k moři, takže zase hledám info co a jak u moře, sluníčko v těhotenství atp… No a naposledy na váze jsem přibrala 3 kg, ale celkově se cítím jako kdybych přibrala min. 6 a bříško mám snad jako na konci 4 měsíce… Taky ještě přemýšlím, která porodnice, zatím vyhrává Podolí… Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3643
22.6.11 13:02

Ahoj Evianko,
pokud správně počítám,máš termín v lednu 2012.Tady na emiminu existuje uzavřená skupina LEDEN 2012,kde je nás takových jako jsi ty už několik.Pokud chceš,pošleš zprávu o přijetí do skupiny správci skupiny,kterým je ted tuším llucy a ona tě pak do skupiny pozve.Moc rádi tě tam uvidíme.Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
22.6.11 13:07

nechci tě strašit, ale jestli se za týden chystáš k moři a dnes jsi 12+0, tak registraci v Podolí přesně ve 14+0 nestihneš. jinak si myslím, že Podolí je ok. ale zatím jsem byla jen na předporodních kurzech. rodit budu až v nejbližších dnech, tak teprve uvidím jaké to tam je co se týče porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.6.11 17:39

Ahoj, díky, ráda se přidám. :-)
No, podle PM je mimčo o týden starší a když jsem volala do kartotéky, na který termín mám přijít jestli podle utz nebo podle pm, tak mi řekli, že je to úplně jedno :-) můžu na oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
23.6.11 19:58

Ahoj ja zacinam 11 tyden :) termin mam kolem 20 ledna :) tak kdyz budes chtit napis :)

• Citovat
  • Upravit
231
23.6.11 21:44

ahojky,
já jsem dnes 12 +2, tak že jsme na tom opravdu dost podobně:-). Je to mé druhé těhotenství, první bohužel nedopadlo dobře, miminko se přestalo vyvíjet. Mám za sebou krevní odběry - negativní:-), i když ty hodnoty mě matou:-). Dnes jsem byla také na ultrazvuku, máme nosní kůstku a vše jak má být…tak se mě moc ulevilo!!! V sobotu se chystáme také na dovolenou. Jen do Jižních Čech. Já jsem zatím nepřibrala nic, ale přijdu si hrozně oteklá a že mám navíc minimálně pět kilo:-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí