Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chodím sem už tři měsíce a velmi často už jsem tady našla rady a tipy, které mi opravdu pomohly nebo potěšily
Já jsem právě 12+0 podle utz a nějak to nemám s kým sdílet…Tak bych ráda našla někoho kdo je podobně jako já cca na konci třetího měsíce a chtěl by popovídat.
Dnes mě čeká trimestrální screening, tak se těším, že mimčo zase uvidím.
Za týden se chystáme na dovolenou k moři, takže zase hledám info co a jak u moře, sluníčko v těhotenství atp… No a naposledy na váze jsem přibrala 3 kg, ale celkově se cítím jako kdybych přibrala min. 6 a bříško mám snad jako na konci 4 měsíce… Taky ještě přemýšlím, která porodnice, zatím vyhrává Podolí… Jak jste na tom vy?
Ahoj Evianko,
pokud správně počítám,máš termín v lednu 2012.Tady na emiminu existuje uzavřená skupina LEDEN 2012,kde je nás takových jako jsi ty už několik.Pokud chceš,pošleš zprávu o přijetí do skupiny správci skupiny,kterým je ted tuším llucy a ona tě pak do skupiny pozve.Moc rádi tě tam uvidíme.Pa ![]()
nechci tě strašit, ale jestli se za týden chystáš k moři a dnes jsi 12+0, tak registraci v Podolí přesně ve 14+0 nestihneš. jinak si myslím, že Podolí je ok. ale zatím jsem byla jen na předporodních kurzech. rodit budu až v nejbližších dnech, tak teprve uvidím jaké to tam je co se týče porodu.
Ahoj, díky, ráda se přidám. ![]()
No, podle PM je mimčo o týden starší a když jsem volala do kartotéky, na který termín mám přijít jestli podle utz nebo podle pm, tak mi řekli, že je to úplně jedno
můžu na oba.
Ahoj ja zacinam 11 tyden
termin mam kolem 20 ledna
tak kdyz budes chtit napis ![]()
ahojky,
já jsem dnes 12 +2, tak že jsme na tom opravdu dost podobně:-). Je to mé druhé těhotenství, první bohužel nedopadlo dobře, miminko se přestalo vyvíjet. Mám za sebou krevní odběry - negativní:-), i když ty hodnoty mě matou:-). Dnes jsem byla také na ultrazvuku, máme nosní kůstku a vše jak má být…tak se mě moc ulevilo!!! V sobotu se chystáme také na dovolenou. Jen do Jižních Čech. Já jsem zatím nepřibrala nic, ale přijdu si hrozně oteklá a že mám navíc minimálně pět kilo:-)!