V těhotenství do Chorvatska

10
22.6.11 09:11

V těhotenství do Chorvatska

Zdravím maminky a těhulky,
chtěla bych se zeptat na Váš názor a zkušenost s cestování v těhu do Chorvatska. Jeli bychom ve 23. týdnu těhotenství,což je podle mě ještě zvládnutelné. Cestovat budeme vlastním autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
22.6.11 09:19

Ahoj, včera tady byla podobná diskuse:

https://www.emimino.cz/…tydnu-73583/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.6.11 09:25

Určitě bych konzultovala se svým gynekologem.
Pokud nemáš nějaké rizik. těhu, tak bych se nebála a jela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.6.11 09:38

ahoj, já zrušila dovolenou v bulharsku, neletěla bych letadlem, natož tolik hodin v autě, ale je spousta těch ,co lítají nebo jezdí, takže rozhodnutí je jen na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.6.11 09:49

Já jsem byla něco kolem 20. týdne v Chorvatsku autem.
Vše bylo v pohodě, je to fakt individuální rozhodnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
22.6.11 10:29

já jsem se právě vrátila letecky ze Španělska (19.tt) a pokud nemáš stejně jako já žádné problémy, nebála bych se toho … příští rok si s půlročním mimčem moře asi neužijeme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.6.11 10:43

No právě, do dvou let bych s mimčem asi raději moc necestovala. Proto bych toho chtěla ještě letos využít. Navíc úplně cítím, jak mi moře,večerní procházky a poflakování udělá mooooc dobře. Zatím v těhu žádné problémy, takže asi váhat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
22.6.11 10:48

:palec: :palec: :palec: užij-te si!!!

xsime07 píše:
No právě, do dvou let bych s mimčem asi raději moc necestovala. Proto bych toho chtěla ještě letos využít. Navíc úplně cítím, jak mi moře,večerní procházky a poflakování udělá mooooc dobře. Zatím v těhu žádné problémy, takže asi váhat nebudeme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
22.6.11 11:05

Taky váhám, nejradši bych vyrazila, ale dělá mi starosti ta cesta a pak vedro, ale zatím mi teplo špatně nedělá, tak se to snad nezvrtne:o)Jinak znám taky spoustu lidí, který lítají a cestují dokud to jde:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.6.11 12:29

Tak já bych těhotná nejela, ale za to jsme byli s malým u moře, když mu bylo necelých osm měsíců. Takže záleží na tom, jak to cítíš sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.11 12:39

Můj doktor není žádná cíťa, vždycky říká, že těhotenství není nemoc, ale když jsem nadhodila cestu do chorvatska ve 22. tt autem, řekl: „v žádném případě“. Jedině prý vlakem, v letadle jsou prý zase nějaké vlny, atd. V autě jde o ty otřesy.
za druhé pojišťovna sice pojistí těhotnou do 24. tt, ale ve smlouvě je mnoho vyjímek popsaných na několik stran pidipísmem, tzn. že plnění v případě nějakého ošetření by asi nebyla žádná sranda.. a rozhodně by Ti pojišťovna nedala nic zadarmo..
Já se celé těhotenství nešetřím, ale do tohoto bych nešla. :-) Misa

• Citovat
  • Upravit
10
22.6.11 14:40

Zítra jdeme na UT, tak uvidím, co na to doktor. Ale popravdě, zatím se mi té dovolené moc vzdát nechce :-( Pořád si říkám, že takhle cestuje tolik těhulek. No uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
22.6.11 14:49

Já byla v 5.měsíci těhotenství na dovolené na Djerbě a dobrý :palec:

• Citovat
  • Upravit
4890
22.6.11 19:37

Ahoj, já jsem ve 28. týdnu, moc ráda bych taky ještě vyrazila k moři, ale riskovat to nebudu. Náhoda je blbec a nerada bych si to celý život vyčítala, jenom kvůli tomu, že jsem potřebovala být na dovolené. Navíc to zdravotnictví v Chorvatsku je docela úděsné, takže ani náhodou. Jinak my jezdili s malým na dovolenou od jeho jednoho roku a musím říct, že to byli nejlepší dovolené, takže příští rok si to určitě vynahradím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.6.11 21:23

Ahoj, tak já sem se v neděli vrátila ze slovinska z Portorože cca 5 km od chorvatských hranic (ani ne) Když jsme jeli tak jsem byla v 23tt a celou cestu tam jsem odřídila. Trvala 10 hodin, původně měla trvat 7, byli hrozné zácpi (doporučení - vyjet tak aby ste cca v 6 ráno už byli v chorvatsku na místě)
Doktorovi jsem nic neřikala, cítila jsem se dobře. S pojištěním na cestu také nebyl problém stálo mě na 10 dní 300,–… a každý den jsme s manželem nachodili několik km a všechno v pořádku ;) Klidně jeď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí