Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, my jedem taky za pár týdnu do Chorvatska, budu ve 20tt a určitě to neodřeknu, tu dovolenou si určitě víc užiješ než normálně
Mám spoustu kámnošek, které rodily v zimě a v létě byly na dovče, jak autem tak letadlem a nemohly si ji vynachválit. Takže za mě: klidně jeďte ![]()
Já jsem teď v 23tt a v neděli jsem se vrátila z Paříže, jeli jsme busem a všechno naprosto v pohodě. Je fakt, že mě přes noc nechali vyspat v ložnici, takže jsem se pěkně natáhla a nekrčila se na sedačkách. Ale cca za měsíc zas jedeme do Slovinska a zatim ani neuvažuju o tom, že bych nejela. Jdu mezitím ještě na kontrolu a pokud bude vše ok, tak určitě jedu ![]()
Tak jsem se vrátila od doktora, sice mi cestu do Chorvatska neposvětil, ale nezakázal. Když bude vše do té doby ok, pojedeme přes noc, budu dodržovat pitný režim a nevystavovat se moc na sluníčku, neviděl v tom zase takový problém. Takže jedeeeem ![]()
Taky vyrážíme za týden do Chorvatska, teď jsem ve 22.týdnu, cejtím se v pohodě, nemám žádné problémy,tak taky nevidím důvod proč si dovču neužít. Názory jsou ale různé ![]()