V těhotenství do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
22.6.11 21:29

Ahoj, my jedem taky za pár týdnu do Chorvatska, budu ve 20tt a určitě to neodřeknu, tu dovolenou si určitě víc užiješ než normálně :-) Mám spoustu kámnošek, které rodily v zimě a v létě byly na dovče, jak autem tak letadlem a nemohly si ji vynachválit. Takže za mě: klidně jeďte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.6.11 09:22

Já jsem teď v 23tt a v neděli jsem se vrátila z Paříže, jeli jsme busem a všechno naprosto v pohodě. Je fakt, že mě přes noc nechali vyspat v ložnici, takže jsem se pěkně natáhla a nekrčila se na sedačkách. Ale cca za měsíc zas jedeme do Slovinska a zatim ani neuvažuju o tom, že bych nejela. Jdu mezitím ještě na kontrolu a pokud bude vše ok, tak určitě jedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.6.11 17:26

Tak jsem se vrátila od doktora, sice mi cestu do Chorvatska neposvětil, ale nezakázal. Když bude vše do té doby ok, pojedeme přes noc, budu dodržovat pitný režim a nevystavovat se moc na sluníčku, neviděl v tom zase takový problém. Takže jedeeeem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
susaina
24.6.11 19:32

Taky vyrážíme za týden do Chorvatska, teď jsem ve 22.týdnu, cejtím se v pohodě, nemám žádné problémy,tak taky nevidím důvod proč si dovču neužít. Názory jsou ale různé :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky