Kdy začít nakupovat věcičky?

124
21.6.11 14:44

kdy začít nakupovat věcičky??

Ahoj Holky :-) čekám miminko a jsem v 16.týdnu.Vím,že na nakupování kočárku a těch velkých věcí je času dost,ale napadlo mně,že bych pomaličku začala skladovat něaké neutrální věcičky na mimi.pomalu začíná léto :lol: a termín porodu mám na prosinec a zimní věcičky jsou tedka v akcích.
v zimě zase budou předražené a jelikož jsem druhorodička přemýšlím už ekonomicky :think: jen nevím jestli to není fakt brzy i když prvotrimestriální screening dopadl na :palec: od kdy jste začaly vy?? mooc by mě to zajímalo díkec… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
21.6.11 14:50

Mě se do toho nechtělo, nerada nakupuji, tak jsem to všechno sfoukla ve 32-34tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:56

já začala s oblečkama po velkým UTZ ve 20.tt, kdy nám jistě řekli pohlaví.. kočárek, postýlku atd. jsme kupovali až cca okolo 30.tt.. Ale jinak klidně začni, proč si neudělat radost, že.. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.6.11 14:57

:lol: aha to je dobré no .Ja už po obchodech chodím nakupuji totiž sezóní věci pro dcerku,tak mi lezou pod ruce ty dupačky a bodyčka za poloviční ceny :-) je to lákavé,ale nechci přehánět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
21.6.11 14:57

Já jsem začala po ukončení I. trimestru a každý měsíc jsem postupně něco nakoupila - čekám první mimčo, takže to byla celá výbava a takhle to finančně nebylo až tolik znát jako kdybych kupovala všechno najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.6.11 15:00

hmm asi pomalinku začnu ty drobnustky neutrálních barev.Třeba u první dcerky jsme dlouho nevěděli co to bude tak měla taky všecko bíle,žluté,béžové :lol: dík je to povzbuzující nechci si připadat jak hysterka ještě to není ani vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.6.11 15:02

jj taky si myslím že pak ta peněženka zeje prázdnotou míň.I když manžel by to nepoznal ani kdyby to nakoupil naráz sám :-D ale díky těm slevičkám mužu uspořit trolinku pro tu mladší nebo pro sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.6.11 15:08

Tak pokud nejsi pověrčivá, tak je jedno, kdy začínáš. Spíš bych řekla, že je dobré, když se to dá dozložit. Je to větší pohoda a můžeš kouknout na víc věcí a tak.
U nás se nic nesmí kupovat co nejdéle, protože mám pověrčivou maminku. Takže já to vidím tak na září nebo začátek října, protože čekáme v listopadu a hodně věcí budu dědit…

• Citovat
  • Upravit
13338
21.6.11 15:17

Shromažďovala jsem průběžně od 3D UTZ, kde jsme viděli zřetelně pohlaví. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 15:36

Já začla po velké UTZ ve 20.týdnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.6.11 15:41

Já jsem začala právě v tom 16tt s neutrálníma oblečkama :lol: …a po velkým UTZ ve 22tt, kdy už jsme měli potvrzeného chlapečka, jsem to nakupování oblečení zkonkretizovala i na modrou :mrgreen: „Velké“ věci jsme kupovali kolem 30tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
21.6.11 15:42

Já začala po 16tt. Také jsem prvorodička a musím postupně z každé výplaty něco a ono jsem zjistila, že těch výplat do listopadu už moc nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
21.6.11 15:42

Já jsem začala po výsledcíh z plodovky, takže cca po 20tt. Ale už jsem se nemohla dočkat :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.6.11 16:09

myslim ze je to skoro jedno… pokud to mate kam dat, kidne zacni, navic s malym pupkem se ti bude nakupovat lip nez s velkym…

Ja vubec nevim, kdy jsem nakupovala, my vetsinu veci dostali a shromazdovali jsme asi od 30 t. Nejake mensi drobnosti jsem kupovala prubezne, kdyz jsem na neco narazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.6.11 17:01

tééda to je příspěvků :-D super no ja pověrčivá nejsem i když je jasné že člověk nikdy neví. kočárek jsem u první dcerky kupovala těsně před porodem tedka asi koupím dříve asi o měsíc dříve.i když bude zima a nic se nestane když se koupí třeba po porodu :-P
ale ty věcičky mě lákaj prostě si je pomalu nashromáždím a nechám v tašce třeba u kámošky a kdyby náhodou jedná se mi jen o ty maličké věcičky ne na 6ti měs.mimino :lol:
a je faj když vidím,že nejsem jediná kterou to bere když to v obchodě vidí i když má do pateho měsíce ještě týden a něco :-) jo a byla jsem na tom nepovinném screeningu v 13tt.a bylo to zajímavé hlavně ta pravděpodobnost na ty vrovzené nebo vývojové vady.z krve a snímků z ultz.poč.prog.vyhodnotí jaká ta pravděpodobnost je vyšlo mi že 22 300:1 na vrozené a 7 200:1 na vyvojové :potlesk: takže nulová prpdb. stálo to 750,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí