Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuju asi uklidnit.Od včera mírně špiním, jsem skoro v 9tt, dnes bych řekla, že to špinění je větší, byla jsem u doktora, napsal mi Utrogestan a Ascorutin, nic mě nebolí jinak, ale mám hrozný strach. Může se jednat o blížící se potrat(nebo jak to nazvat) nebo bych měla ještě jiné příznaky a potíže?Ultrazvuk ani nic jiného mě doktor nedělal.Nechtěla bych o mimčo přijít.Díky moc.
Uvidíš, že bude všechno v pořádku!!! Možná jde jen o nějakou prasklou cévku nebo uhnizďování… když nic nebolí a není to čistá krev ale špinění bude to dobré! Kdyby to nepřestávalo zajeď si na pohotost a nech si udělat ultrazvuk ať to pořádně zkontrolují!!!:-) Držím pěsti
Ahoj,tak já jsem taky špinila zhruba kolem toho týdne jako ty,trvalo to asi 1-2 týdny,dr mi řekl že je to normální a ani jsem nebrala žádné léky.Držim palečky at vše dobře dopadne ![]()
Ja jsem zacala spinit v 7tt, doktorka mi napsala taky utrogestan, ale nezabiral, tak jsem si zavolala sanitku a sla jsem na tyden do nemocnice. Tam mi rekli ze je to uz zacinajici potrat. Vecer jsem mela jit na cisteni ale dali mi jeste injekci a nejake leky a preslo to. Tak za sebe ti muzu poradit pokud ti to neprestane k Dr nechod, zavolej si sanitku a oni ti v nemocnici daji i jine leky, ktere Dr predepisovat ani nemuze. Urcite ti preju aby ti to preslo co nejdrive, at jste s miminkem v poradku.
A kdyby se nahodou stalo ze by odeslo, divej se na to tak ze ty mimca proste kdyz nejsou dost silne, tak se vytrati. Tak je to v prirode zarizene, predchazi se tim tomu aby se pak nenarodily nejake nemocne. Vim ze to neni jednoduche, taky jsme o jedno prisli, ale asi to tak melo proste byt. ![]()
Proc ti doktor neudelal UTZ? Mela by se zkontrolovat srdecni cinnost, takhle te teda nechava pekne vystresovat. Kdy tam mas jit na kontrolu?
nevím proč mi neudělal ultrazvuk,nemá ho přímo v ordinaci ale vedle v místnosti, pro těhotné mají vyhrazenou středu, tak nevím
jsem vystreslá teda pěkně a to špinění je to trochu i krev taková světlejší, jak se pozná potrat teda?ach jo
jo a na kontrolu když bude vše v poho za 3 týdny,jinak kdyby něco tak hned nebo do nemocnice
Pokud máš strach a cítíš, že to není úplně v pořádku zajeď si do nemocnice na pohotovost… vůbec se neboj, že se ti tam vysmějí… lepší stokrát otravovat a vypadat jako hysterka než něco podcenit!!! Držím pěstičky a nech si udělat ultrazvuk jo!!!
Ahoj, já začala krvácet - fakt hodně asi v 6tt, jela jsem na pohotovost a bylo vše OK. Ani nepřišli na to proč to krvácení, takže stát se může cokoliv. Být tebou zajedu do nemocnice ať máš klid. Nervovat se není k ničemu. Držím pěstičky.
Určitě si zajeď do nemocnice. Akorát by ses stresovala a třeba není proč a to také není dobře, takže jeď..budeš klidnější.já osobně bych to teda nevydržela! Držim palce, bude to dobrý ![]()
Určitě si zajeď do nemocnice. Akorát by ses stresovala a třeba není proč a to také není dobře, takže jeď..budeš klidnější.já osobně bych to teda nevydržela! Držim palce, bude to dobrý ![]()
Já špinila v 6tt a 8tt. V 8tt už jsem dostala Utroš a Ascorutin a zůstala doma, za týden to přešlo a Utroš jsem brala do konce 12tt. Vše bylo v pořádku. Byl to jen nějaký hematom. Pokud bys měla mít dál nervy, tak si ještě klidně zajdi do nemocnice na pohotovost.
holky díky moc,odpol.asi zajedu do nemocnice s manželem, chce se mi brečet, snad bude vše v pohodě
Emillka píše:
jo a na kontrolu když bude vše v poho za 3 týdny,jinak kdyby něco tak hned nebo do nemocnice
3 tydny???
Darebak doktor. Vis co bych udelala, jela bych vecer na pohotovost, neco bych si vymyslela, ale nechala bych si udelat UTZ. Ja teda kdyz byl problem, jsem chodila kazdy tyden na UTZ, kontorlovat srdicko, tvuj doktor to nechal ciste na prirozenym prubehu, je fakt, ze nekdy se neda nic jinyho delat, bohuzel, je to bud a nebo. Nekdy krvaci jen cipek . Otviras se nebo neotviras?
Emillka píše:
holky díky moc,odpol.asi zajedu do nemocnice s manželem, chce se mi brečet, snad bude vše v pohodě