Špinění v 9tt - mám strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
21.6.11 13:43
Weru píše:
Emillka píše:
jo a na kontrolu když bude vše v poho za 3 týdny,jinak kdyby něco tak hned nebo do nemocnice
3 tydny??? 8-o Darebak doktor. Vis co bych udelala, jela bych vecer na pohotovost, neco bych si vymyslela, ale nechala bych si udelat UTZ. Ja teda kdyz byl problem, jsem chodila kazdy tyden na UTZ, kontorlovat srdicko, tvuj doktor to nechal ciste na prirozenym prubehu, je fakt, ze nekdy se neda nic jinyho delat, bohuzel, je to bud a nebo. Nekdy krvaci jen cipek . Otviras se nebo neotviras?

přesně tak nechal to buď anebo, měla jsem se ozvat hned, že chci UTZ, jak poznám že se otvírám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.6.11 13:45

Ahoj Emilko. Tak já špinila v 15tt a měla jsem taky děsnej strach o mimčo (kdo ne). Dostala jsem injekci a ascorutin, u mě to špinění bylo jen jeden den. jednalo se o hematom.
Dr, mi taky nedělal UZ, takže jsem jela domů plná pláče. Ale vše dopadlo dobře a dneska mám 4měsíční holčičku.
Moc držím palce a věřím že to dopadne dobře. Moc odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.6.11 13:50

Ultrazvuk ti doktor udělat mohl, ale bylo by to jen pro uklidnění. Také jsem krvácela, hodně, v desátém a ve dvanáctém týdnu, pokaždé jsem byla na pohotovosti a vše bylo v pořádku. Jen mi bylo řečeno, že by mi stejně nijak nemohli pomoct. Klid na lůžku, léky, všechno je to jen pro jistotu, ale jestli se má potrat rozeběhnout, nikdo s tím nehne. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.6.11 14:02

Já špinila 2×, poprvé ve 4.tt (myslela jsem, že začíná menstruace) a pak za měsíc. Vyšlo mi to na dobu, kdy jsem měla mít MS. Hlavně to chce být v klidu (i když se to dobře říká a špatně udělá).

• Citovat
  • Upravit
1918
21.6.11 14:33

No teda…jak to tak ctu, zmenila bych Dr, jsem rada za to ze muj mu tedka dela UTZ kazdou poradnu od toho 8tt co jsem ho zmenila. Predtim mi ho sice taky udelala, ale rekla ze se nic nedeje a v nemocnici druhy den ejhle…pry potrat. Potom verte tem doktorum. Co Dr to jiny nazor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
21.6.11 15:21
Emillka píše:
Ahoj holky, potřebuju asi uklidnit.Od včera mírně špiním, jsem skoro v 9tt, dnes bych řekla, že to špinění je větší, byla jsem u doktora, napsal mi Utrogestan a Ascorutin, nic mě nebolí jinak, ale mám hrozný strach. Může se jednat o blížící se potrat(nebo jak to nazvat) nebo bych měla ještě jiné příznaky a potíže?Ultrazvuk ani nic jiného mě doktor nedělal.Nechtěla bych o mimčo přijít.Díky moc.

ahoj, nevěš hlavu já jsem také špinila v 6 tt. přešlo to. Utrogestan je vlastně progesteron a ten má za úkol udržet těhotenství. Také ho beru od počátku těhu. Je divné že ti neděla UTZ - ale asi má jiné metody. Hlavně se teď nepřepínej, odpočívej a pokud ti bude divně je to po utrogestanu - způsobuje ve větších dávkách pocity na omdlení - tak si radši lehni. špinění může a nemusí nic znamenat, ale myslím že ti utroš pomůže
Držím palečky, ať je to co nejdřív dobré

Omlouvám se jestli opakuji něco co už bylo řečeno ale nečetla jsem to všechno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
XvXvXv
22.6.11 16:47

tak to nakonec dopadlo špatně, potratila jsem, ach jo, bylo to zamlklé těhu, nepřihlášená Emillka

• Citovat
  • Upravit
2806
23.6.11 10:05

Tak to mě strašně mrzí :hug: :hug: za chvilku to zkusíte znovu, asi to tak mělo být. drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
23.6.11 10:21

to je mi líto, příště to určitě vyjde…

• Citovat
  • Upravit
57
23.6.11 13:20

díky holky, za jak dlouho myslítě se znovu snažit?někde píšou za půl roku, někde za 3 měsíce, půl roku mi přijde hrozně dlouhá doba,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 13:30

Viděla bych to tak za 3 měsíce :palec: .....a čeká tě nějaký to vyčištění nebo si tělo poradí samo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.6.11 13:57

na vyčištění jsem už byla,ještě kontrola za pár dnů u mého gynekologa,taky jsem myslela tak ty 3 měsíce,snad se to nebude opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 14:06

Aha, takže vyčistění máš za sebou.....očkej určitě ty 3 měsíce a pak se začněte snažit. držím palce aby to vyšlo co nejdřívě a vše bylo v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.6.11 14:09
Lééénuša píše:
Aha, takže vyčistění máš za sebou.....očkej určitě ty 3 měsíce a pak se začněte snažit. držím palce aby to vyšlo co nejdřívě a vše bylo v pořádku :palec:

díky moc,i když to vyjde tak budu mít strach, aby se to neopakovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.6.11 20:54

to ti věřím…asi každej má strach že se to bude opakovat. Ale do budoucna nevidíme......tak musíme věřit že tohle těhu bude už v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí