Odstranění pihy v těhu

9
20.6.11 13:38

Odstranění pihy v těhu

Ahojky. Jsem v 17 týdnu a mám na břiše pihu. Jak roste bříško tak se zvětšuje a vylézá i piha. Chci se zeptat, jak je to s vyříznutím v těhu? Díky moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
20.6.11 13:42

V těhotenství ti dle mého žádnej doktor nic takovýho dělat nebude. V těhotenství se dělají jen fakt nutný věci jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
20.6.11 13:49

já mám různé pihy na břichu, jak se zvětšovalo, zvětšily se, některé narostly i nové, myslím, že odstraňování není dobrý nápad, přeci jen je to řez do kůže (infekce apod.) Nyní jsem před porodem a zvládla jsem to i s pihama a znaménkama na břiše:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.6.11 13:55

Tak to jsem moc ráda… Já se právě bojím toho aby nebyl nějaký problém až bude bříško větší… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
20.6.11 14:24

Chtěla jsem odstranit mateřské znaménko na krku a v dekoltu a byla jsem v 7tt a D. mě poslala pryč se slovy: „Přijďte až přestanete kojit“ :mrgreen: takže asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
20.6.11 14:33

Já jsem si nechala oddělat znamínko na noze, počkali jsme do 12. týdne a pak ok - ono by to šlo udělat, ale jak břicho roste, tak se obávám, že by se to nezhojilo a to by nemělo cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.6.11 14:39
Evickita píše:
Chtěla jsem odstranit mateřské znaménko na krku a v dekoltu a byla jsem v 7tt a D. mě poslala pryč se slovy: „Přijďte až přestanete kojit“ :mrgreen: takže asi tak :wink:

taky tak :)

• Citovat
  • Upravit
9
20.6.11 14:45

Taky mě napadlo že se bude jizva po vyříznutí špatně hojit když bude bříško růst… Snad to ta piha vydrží a pak se třeba vrátí do původního stavu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
21.6.11 21:27

Tak já jsem v 19tt a jdu v pátek na odstranění třech a z toho jedna z břicha. Dělají mi to v nemocnici v Motole a jelikož je to jen s lokálním umrtvením, tak v tom nevidí absolutně problém. Prý lepší než čekat další rok co se z toho vyklube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí