Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravím, potřebuji od vás radu. HA jsem užívala pravidelně, ale již 5.den mám zpoždění měla jsem to dostat 15.6. a stále nic, od soboty 18.6. jsem několikrát za den slabě špinila světle červenou krví, dnes 19.6. jsem myslela, že se dostavila MS, ale stále jen špinění zatím 2× o něco silnější než včera krev byla tmavší červená jasná ne hnědá, dělala jsem si test a vyšel negativní, více jak 14 dní mě bolí břicho i podbřišek měla jsem silné křeče a bodavou bolest a stále mám jen o něco mín, na wc chodím co chvilku, bývá mě špatně od žaludku a moc toho nesním, bolí mě i záda a o hlavě nemluvě. zvýšenou teplotu mám 19 dní,ale niky předtím jsem ji neměřila telotu mám od 36,4 -36,9 kdykoliv během dne a neklesá myslíte si, že mohu být těhotná?MS mám vždy pravidelnou nikdy se mi neopozdila a špinění jsem taky neměla, test mi vyšel negativní a na ultz. mi 16. a 17.6. gyn nic nenašel, co si o tom myslíte?
UZ byl podle mě moc brzy…klidně těhu být můžeš, proč ne… doporučuji udělat citlivější test a jít znovu k dr a na krev.
mám ještě 3 testy, dnes jsem ho dělala odpoledne, nemůže to být ráno přesnější je 5 dní vynechání dostatečné nebo se má čekat delší dobu?jakou máte zkušenost?
No, mně se ukázal ten nejcitlivější těhu test pozitivní cca až po týdnu, jinak se to ukazovalo furt negativní. A určo ráno, to máš nejvíce HCG.
já mám mamatest 10 za 29kč to asi nebude moc citlivý?v lékarně mi říkali, že přesný je dost tak já nevím
co to špinění-krvácení je to normální?nemá krev být tmavší?je to v pořádku? od včera jsem hodně nervozní nevím zda je to dobře či ne tak potřebuju nějak uklidnit
Příspěvek upraven 19.06.11 v 17:33
Jo, ten by měl, 10 je nejcitlivější, myslím
. Počkej si na ranní moč, tak do úterý…
nemůže se jednat o samovolný potrat?
pořád nad tím přemýšlím zda to špinění není nebezpečné? dnes to vypadalo na menstruaci ale vždy to ustane po chvíli a několikrát za den to mám, bolí mě z toho hodně podbřišek ![]()
Taky by mohlo, kočko, jak jsem říkala hned naporvý, klusej k dr…