Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, prosim Vás chtěla jsem se Vás optat jestli ve 29tt je normální bolest v podbřišku podobně jako když bych měla dostat menstruaci. Bolí mě už skoro 2 den v kuse, jedná se o tzv. poslíčky??? děkuji za odpovědí ![]()
Ano, je dost možné že se jedná o tvrdnutí a stahy dělohy, tzv. poslíčky ![]()
Můžou to být poslíčci já je měla také brzy. Každopádně bych se o tom zmínila na příští poradně doktorce. Pokud by se to zhoršilo, raději bych šla k doktorce dřív ![]()
Určitě zajdi k doktorce. Já to tak měla před porodem dva dny a rodila jsem nakonec o měsíc dříve ![]()
nejsou to poslíčci mně řekli že v 31týdnu poslíčci nejsou a to jsem řekla dvou mudrům
bolest v podbříšku co se pak zklidnila. A jak to budu mit znova ihned přijet.
Tak nevím co radí holky ale já byla přesvědčená já jsem jim řekla co mám a asi jsou to poslíčci a dodala jsem raději jsme přijeli, aby se něco nestalo a taky mně řekli všichni že v tomto týdnu prostě nejsou
a nechali si mně v nemocnici
ted pro každou bolest břicha mám ihned přijet.
tý jo, tak děkuji, vezmu si radu na srdce a zmíním se o tom doktorovi, pak dám vědet jak jsem dopadla. ![]()
Ahojky. Já jsem ve 34.tt a taky mě bolí v podbřišku - někdy mě tam jen píchne, někdy jakoby menstruačně třeba i minutu i několikrát denně. Ale je fakt, že moc neodpočívám a pořád něco dělám nebo někde lítám
. Ve 29tt mě sem tam píchlo v podbřišku, max. tak 1× denně a MUDr. mi říkala, že je to normální, že se prý roztahuje děloha. Ale teď je to čím dál častěji a taky si nejsem jako prvorodička jistá, jestli už jsou to poslíčci
.
ve 34týdnu už určitě jsou to poslíčci. A jinak prý na můj týden u mně když mně břicho bude bolet do 20× za den je normál ![]()
Ahojky, já bych to teda taky nepodceňovala a pro jistotu třeba zatím dr aspoň zavolala co tě trápí. Na poslíčky je ještě určitě brzo. Já při prvním těhu taky měla takové slabé pobolívání v podbříšku jako při ms. Bolelo to pořád bez pauzy, ale ne nějak hrozně no a nakonec se za dva dny narodila moje dcerka ve 33tt.
NA ZÍTREK JSEM OBJEDNANÁ, TED UŽ JE TO V POHODĚ, BOLELO MĚ V PODBŘÍŠKU SKORO 2 DNY V KUSE A TED NIC… TAK ASI PLANÝ POPLACH, ALE DOKTOROVI TO ŘEKNU… ![]()
TAK DNESKA JSEM BYLA U DOKTORA A TEN MI ŘEKL, ŽE TO NIC NENÍ A ŽE MÁM BRÁT VITAMÍNY-HOŘČÍK… TAK JÁ NEVIM…
bberunda píše:
TAK DNESKA JSEM BYLA U DOKTORA A TEN MI ŘEKL, ŽE TO NIC NENÍ A ŽE MÁM BRÁT VITAMÍNY-HOŘČÍK… TAK JÁ NEVIM…
Tak to buď jedině ráda…dobře žes tam zašla, aspoň máš klid a víš, že je vše v pořádku a žes nic nezanedbala. Lepší jet kolikrát zbytečně než nejet a pak si to vyčítat. Tak se už nestresuj a užívej zbytek těhulkování
Ani se nenaděješ a bude ho konec ![]()
snecek píše:bberunda píše:Tak to buď jedině ráda…dobře žes tam zašla, aspoň máš klid a víš, že je vše v pořádku a žes nic nezanedbala. Lepší jet kolikrát zbytečně než nejet a pak si to vyčítat. Tak se už nestresuj a užívej zbytek těhulkování
TAK DNESKA JSEM BYLA U DOKTORA A TEN MI ŘEKL, ŽE TO NIC NENÍ A ŽE MÁM BRÁT VITAMÍNY-HOŘČÍK… TAK JÁ NEVIM…Ani se nenaděješ a bude ho konec
děkuji… už se na ten konec tešim a zároven se i bojim… ![]()
Ahoj, mám podobný problém, bolí mě v podbřišku už od 27tt, ted jsem 29+4 a je to čím dál horší, u mudr. jsem už byla, protože jsem si myslela, aby jsem něco nezanedbala, a bylo mi řečeno, že je to naprosto normální, že se roztahuje děloha, dostala jsem čípky proti bolesti Spasmopan