Od kdy je bříško znát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
23.6.11 12:31
veru82 píše:
ahoj holky no já jsem teprve 9+2, ale přijde mi, že mi pupík už trochu začíná vykukovat, což je tedy hodně brzy. Nebo jestli to není nějaký špíček, ale žádný tlusťoch nejsem, prostě už ho nezatáhnu.
Co se týká jídla, tak vzhledem k tomu, že mi teď nebývá zrovna nejlíp, tak zatim jím to, na co mám chuť, což je občas i něco nezdravého.

tady máš můj v 9+nevim kolik :oops: :mrgreen: taky jsem byla vypláclá,že to nejde zatáhnout a že spíš vyadá jen jako špek :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
23.6.11 12:35
rohlice píše:
veru82 píše:
ahoj holky no já jsem teprve 9+2, ale přijde mi, že mi pupík už trochu začíná vykukovat, což je tedy hodně brzy. Nebo jestli to není nějaký špíček, ale žádný tlusťoch nejsem, prostě už ho nezatáhnu.
Co se týká jídla, tak vzhledem k tomu, že mi teď nebývá zrovna nejlíp, tak zatim jím to, na co mám chuť, což je občas i něco nezdravého.
tady máš můj v 9+nevim kolik :oops: :mrgreen: taky jsem byla vypláclá,že to nejde zatáhnout a že spíš vyadá jen jako špek :roll: :mrgreen:

Tak to jsem na tom asi podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.6.11 14:41
MMMMM píše:
Burgundy: to nedejbože si dám ty mále porce neznamenalo že bych nejedla nebo snad z nechutí :roll: jen jsem naznačila,že byť si dám cokoliv malého na papání mám veliké břicho jako bych byla v 7.měs. A NEVÍM CO JE ŠPATNÉ NA TOM JÍST 6X DENNĚ MALÉ PORCE A PESTROU STRAVU lepší než veřo knedlo zelo přes oválný talíř.Neříkám ,že ho nejím jen né 1,5kg masa na oběd. nejsem vegan ani nic jím všechny massa a mám maso skoro denně nejím kuřecí nadopované hormony jím hovězí a kvalitní vepř.

Ahoj, jestli si znovu přečteš svůj úvodní příspěvek tak snad dáš za pravdu že vyznívá tak, že se hodně omezuješ kvůli váze :-) já nikde neříkám že je špatné jíst 6× denně malé porce, taky se tak stravuji, 1,5kg masa taky na posezení nezbaštim :lol:
Vycházela jsem jen z toho co jsi napsala :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 15:46

Já jsem před otěhotněním vážila při cca 175 cm 59 kg. Každý se mě ptal, jestli nejsem nemocná, že jsem tak hubená… no žebra a kosti mi trochu lezly, ale co… No když do mě ale pořád někdo valil, tak jsem se sebrala řekla si, že do svatby ( během půl roku ) přiberu na 65 kg. No a co byste řekly? V den svatby jsem vážila cca 70 kg, to bylo v srpnu loni. V lednu letos jsem se vážila u doktora při první těhu kontrole a už tam bylo 79 !!! Neříkám, aby se člověk trápil hlady, to neee ! Ale sníst na co mám chuť…jo dámy, to praktikuju teď a budu mít po porodu co dělat, abych to shodila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.11 17:54
burgundy píše:
MMMMM píše:
Burgundy: to nedejbože si dám ty mále porce neznamenalo že bych nejedla nebo snad z nechutí :roll: jen jsem naznačila,že byť si dám cokoliv malého na papání mám veliké břicho jako bych byla v 7.měs. A NEVÍM CO JE ŠPATNÉ NA TOM JÍST 6X DENNĚ MALÉ PORCE A PESTROU STRAVU lepší než veřo knedlo zelo přes oválný talíř.Neříkám ,že ho nejím jen né 1,5kg masa na oběd. nejsem vegan ani nic jím všechny massa a mám maso skoro denně nejím kuřecí nadopované hormony jím hovězí a kvalitní vepř.
Ahoj, jestli si znovu přečteš svůj úvodní příspěvek tak snad dáš za pravdu že vyznívá tak, že se hodně omezuješ kvůli váze :-) já nikde neříkám že je špatné jíst 6× denně malé porce, taky se tak stravuji, 1,5kg masa taky na posezení nezbaštim :lol:
Vycházela jsem jen z toho co jsi napsala :wink: :mavam:
tak vyznít to tak opravdu mohlo,ale spíše jsem naznačovala,že se nepřejídám,tak proč když miminko váží cca 100g ty skoro 4kila naskočily tak náhle :-) jasně beru na vědomí,že mám větší prsa :dance: jde o to že nejsem ten typ co zjistí že je v jináči a sní na co příjde bez výčitek :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.11 17:59
Libza píše:
Já jsem před otěhotněním vážila při cca 175 cm 59 kg. Každý se mě ptal, jestli nejsem nemocná, že jsem tak hubená… no žebra a kosti mi trochu lezly, ale co… No když do mě ale pořád někdo valil, tak jsem se sebrala řekla si, že do svatby ( během půl roku ) přiberu na 65 kg. No a co byste řekly? V den svatby jsem vážila cca 70 kg, to bylo v srpnu loni. V lednu letos jsem se vážila u doktora při první těhu kontrole a už tam bylo 79 !!! Neříkám, aby se člověk trápil hlady, to neee ! Ale sníst na co mám chuť…jo dámy, to praktikuju teď a budu mít po porodu co dělat, abych to shodila :mrgreen: :mrgreen:

jo tak to jsme měly stejé před prvním těhu jsem měla 58kg a taky byli všichni neštastní dala jsem to po porodu dolů na 60kg a bylo to v pohodě.tedka jsem začala s něakými 63mikg,ale zase více jsem cvičila a sval je těžší než špek :-P pak stačí prochajdy s kčárem a budem to mít v cajku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
23.6.11 17:59

Tělo si prý rovněž dělá tukové zásoby na dobu po porodu, na kojení. A pak někomu se zadržuje voda. Jedině prostě vynechat přílohy, sladký, hlídat se, jíst zdravě s dostatkem vitamínů a minerálů a bez zbytečných kalorií.

• Citovat
  • Upravit
124
23.6.11 18:03
Klementýnka píše:
Tělo si prý rovněž dělá tukové zásoby na dobu po porodu, na kojení. A pak někomu se zadržuje voda. Jedině prostě vynechat přílohy, sladký, hlídat se, jíst zdravě s dostatkem vitamínů a minerálů a bez zbytečných kalorií.

fakt že jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 18:12

No já jím normálně jako dřív…si myslím. Jen hrozně otékám…to je poznat hodně…ani tenisky neobuju :-( Ale váha jde nahoru jako neřízená střela :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.11 18:23
Libza píše:
No já jím normálně jako dřív…si myslím. Jen hrozně otékám…to je poznat hodně…ani tenisky neobuju :-( Ale váha jde nahoru jako neřízená střela :-?

aha taky jsem si všimla že mám oteklé kolena a někdy i kotníky,ale ruce nebo obličej zatím ne.U první jsem byla strašně nalitá vodou.to jsem poznala po porodu mala měla 4220gr plodovka tak kilo a ja měla na druhy den 8kg dole.pak za tyden+5kg dole to bylo během 2tydnu 13kgdole :dance: ale těch zbylých7 jsem musela vycvičit :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 18:26
MMMMM píše:
Libza píše:
No já jím normálně jako dřív…si myslím. Jen hrozně otékám…to je poznat hodně…ani tenisky neobuju :-( Ale váha jde nahoru jako neřízená střela :-?
aha taky jsem si všimla že mám oteklé kolena a někdy i kotníky,ale ruce nebo obličej zatím ne.U první jsem byla strašně nalitá vodou.to jsem poznala po porodu mala měla 4220gr plodovka tak kilo a ja měla na druhy den 8kg dole.pak za tyden+5kg dole to bylo během 2tydnu 13kgdole :dance: ale těch zbylých7 jsem musela vycvičit :roll: :-D

No to je ale úspěch, i když ti těch 7 zůstalo a musela jsi cvičit…tak bych to taky uvítala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.11 18:29
Libza píše:
MMMMM píše:
Libza píše:
aha taky jsem si všimla že mám oteklé kolena a někdy i kotníky,ale ruce nebo obličej zatím ne.U první jsem byla strašně nalitá vodou.to jsem poznala po porodu mala měla 4220gr plodovka tak kilo a ja měla na druhy den 8kg dole.pak za tyden+5kg dole to bylo během 2tydnu 13kgdole :dance: ale těch zbylých7 jsem musela vycvičit :roll: :-D
No to je ale úspěch, i když ti těch 7 zůstalo a musela jsi cvičit…tak bych to taky uvítala..

nebylo to zase tak hrozné trvalo to dýl asi více než pul roku ,ale dalo se to procházky,rotoped,domácí práce žiju v domě uklidit ho je makačka :-D a pak 60sedlehu denně velmi pomohlo.Jak se m i zahojily stehy tak hup zase na koně a bylo to i sex je dobrá gymastika :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 18:31
MMMMM píše:
Libza píše:
MMMMM píše:
Libza píše:
nebylo to zase tak hrozné trvalo to dýl asi více než pul roku ,ale dalo se to procházky,rotoped,domácí práce žiju v domě uklidit ho je makačka :-D a pak 60sedlehu denně velmi pomohlo.Jak se m i zahojily stehy tak hup zase na koně a bylo to i sex je dobrá gymastika :mrgreen: :mrgreen:

Jó tak takové cvičení si nechám doporučit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.6.11 11:22
Verca182 píše:
MMMMM píše:
ale i tak by to ty svalíky tam mohly ještě chvíli zadržet ne??
A chceš být podruhé máma nebo radši modelka? 8-o Nechci nejak rejpat,jen mě překvapilo, že někdo řeší v 17.tt jestli sní dva rohlíky nebo ne… :nevim:

Taky mě přišlo,že řešit v 17týdnu tohlo :nevim: Ja nebyla rozhodně žádnej hubenour před otěhotněním,přes vánoce sem nabrala 6kiloa než sem stačila něco zhubnout otěhotněla sem,bála sem se že určo za těhu přiberu aspon 30kilo,ale sem ve 21t.t. a mám nahoře 1,5kg a to jím normálně a dám si dost sladké,pohyb mám,protože máme 2 psy takže lítám s nima.ale myslím,že i když se maminy nepřejídaj a hlídají se tak můžou klído přibrat hodně a naopak..myslím,že se to hold někdy neovlivní a kort u druhého těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.6.11 12:46
luccavon píše:
Verca182 píše:
MMMMM píše:
ale i tak by to ty svalíky tam mohly ještě chvíli zadržet ne??
A chceš být podruhé máma nebo radši modelka? 8-o Nechci nejak rejpat,jen mě překvapilo, že někdo řeší v 17.tt jestli sní dva rohlíky nebo ne… :nevim:
Taky mě přišlo,že řešit v 17týdnu tohlo :nevim: Ja nebyla rozhodně žádnej hubenour před otěhotněním,přes vánoce sem nabrala 6kiloa než sem stačila něco zhubnout otěhotněla sem,bála sem se že určo za těhu přiberu aspon 30kilo,ale sem ve 21t.t. a mám nahoře 1,5kg a to jím normálně a dám si dost sladké,pohyb mám,protože máme 2 psy takže lítám s nima.ale myslím,že i když se maminy nepřejídaj a hlídají se tak můžou klído přibrat hodně a naopak..myslím,že se to hold někdy neovlivní a kort u druhého těhu.

neřekla bych že to ,,řeším,, jen jsem chtěla znát případy ostatních ,ale všimla jsem si že tady maj některé holky,ženy spíš radost z toho že někoho odsoudí :-P nebo vytrhnou větu z kontextu a kritizují…1,5kg je fajn ja zatím stále stejně 3,5kg a neřeším to jím normálně jak mám hlad a dost sportuju i když kolínka zlobí nosím stále mni saty a cítím se fajn to je pro mně priorita,tak uspěšné těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí