Od kdy je bříško znát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
22.6.11 21:55

a 3,5 kg??? 8-o co bych za to dala :lol: v 15+5 jsem měla 5kg nahoře 8-o zítra jdu na UZ a mám strach z tý váhy už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 21:57

rohlice, ty hubeňouro :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.6.11 22:09
Monny89 píše:

8-o 8-o co???to vypadá jen na fotkách :mrgreen: hele začínala jsem a měla jsem 59-60kg :lol: fakt nejsem a nebyla jsem hubeňour :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.6.11 22:15
MMMMM píše:nedejbože si dám polévku a druhé(malé porce)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
tak mne vylezlo takový to klasický bříško zhruba ve 22 týdnu, před tím to bylo sice taky patrné, ale kdo mne neznal předtím, tak netipoval že jsem těhotná.
Sestřenka od manžela je podruhé těhotná a ve 25 týdnu má bříško jak já ve 36 :-) Co jsem vyčetla tak je to u druhého těhotenství normmální, že bříško vyskočí dřív.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 22:15
rohlice píše:
Monny89 píše:
8-o 8-o co???to vypadá jen na fotkách :mrgreen: hele začínala jsem a měla jsem 59-60kg :lol: fakt nejsem a nebyla jsem hubeňour :huban:

jééé, co bych za to dala.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.11 09:35

ne nerejpeš a ja to určitě neřeším jen ne po ránu to ja vubec nemam hlad a do snídaně se přemlouvám,protože je duležitá…a nesnesla bych jako muj muž dát si vaječinu nebo párek pak je mi zle …samosebou na oběd si dám i nášup nebo odpoledne děláme skoro denně grill,takže si jídlo rozhodně neubírám.Asi to vyznělo blbě chápu :roll: taky papám poctivě vitamínky Femibion od začátku …s modelingem už jsem sekla moc to nevydělává a zabírá čas,dnes už jen něaké fotky pro radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 10:04

Zdravím dámy s pupíkama. Já jsem dnes právě 26 + 1, pokusím se přidat fotku, to jsem se fotila zrovna včera. Měřím cca 176 a váha byla před těhotenstvím 78 :oops: No a dnes mám nahoře cca 10 kg - na výchozí váhu je to dost, ale co… jsou na tom ženský daleko hůř…

( těhotenské ) bříško mi bylo vidět od toho 18.týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.6.11 10:04

na mě každý poznal že jsem těhotná snad už od 2. měsíce, od začátku nosím těhu rifle a sukně, protože svoje bývalé jsem prostě hned nějak od začátku 2. měsíce nezapla.. ale já tohle neřeším, stejně jako neřeščím kila, jsem těhotná, dítě potřebuje výživu a tak jíjm a piju na co mám chuť!!! a mám poéhodové těhu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.6.11 10:05

a tady můj pupík, a jsem na něj hrdá!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 10:06
Gabrielaaa píše:
na mě každý poznal že jsem těhotná snad už od 2. měsíce, od začátku nosím těhu rifle a sukně, protože svoje bývalé jsem prostě hned nějak od začátku 2. měsíce nezapla.. ale já tohle neřeším, stejně jako neřeščím kila, jsem těhotná, dítě potřebuje výživu a tak jíjm a piju na co mám chuť!!! a mám poéhodové těhu.. :roll:

Přesně tak… není zrovna dobré se uklidňovat tím, že jíš za dva :lol: ale omezovat se a stresovat v těhotenství kvůli váze ??? Tss, tak to určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
23.6.11 10:15

ahoj holky no já jsem teprve 9+2, ale přijde mi, že mi pupík už trochu začíná vykukovat, což je tedy hodně brzy. Nebo jestli to není nějaký špíček, ale žádný tlusťoch nejsem, prostě už ho nezatáhnu.
Co se týká jídla, tak vzhledem k tomu, že mi teď nebývá zrovna nejlíp, tak zatim jím to, na co mám chuť, což je občas i něco nezdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.6.11 10:19

Taky jsem tak cca v 10. týdnu řešila dilema - jestli mám pupík tak velký, jak je ‚předepsáno‘. Vlezla jsem si na net a tak dlouho jsem hledala pupíky jiných těhulek a tak jsem zjistila, že každá je jiná a bříško roste každé jak se mu chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.6.11 10:26

Přesně tak holky, já si naopak v těhu dopřávala, a říkala jsem si - konečně se nemusím stydět za to, že mám na něco chuť.. a třeba je to naposled, co se mohu takhle vymlouvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.6.11 10:45

Libza: no jasný, já se tedy neřídím tím jíst za dva, ale když mám hlad, nebo chuť, dám si cokoliv, sladký, kyselí, colu, hermelín, dám si prostě na co mám chuť..a mám nahoře 7 kg, a i kdybych měla míň nebo víc, neřeším to!!!

já totiž zastávám názor, že když má člověk na něco chuť, ovládá to tělo, a to ví co potřebuje za živiny nebo vitamíny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
23.6.11 10:55

Ahoj holky ja zacinam 11 tyden a taky jim to na co mam chut, taky se snazim do jidelnicku zaradit trosku toho ovoce a zeleniny :) mam nahore uz 3 kila a myslim ze u me to pujde rychle a hodne, ale co ted si to uzivam… na hubnuti bude cas po porodu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky