Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a 3,5 kg???
co bych za to dala
v 15+5 jsem měla 5kg nahoře
zítra jdu na UZ a mám strach z tý váhy už teď ![]()
Monny89 píše:
rohlice, ty hubeňouro![]()
co???to vypadá jen na fotkách
hele začínala jsem a měla jsem 59-60kg
fakt nejsem a nebyla jsem hubeňour ![]()
MMMMM píše:nedejbože si dám polévku a druhé(malé porce)
rohlice píše:Monny89 píše:
rohlice, ty hubeňouro![]()
![]()
co???to vypadá jen na fotkách
hele začínala jsem a měla jsem 59-60kg
fakt nejsem a nebyla jsem hubeňour
jééé, co bych za to dala.. ![]()
ne nerejpeš a ja to určitě neřeším jen ne po ránu to ja vubec nemam hlad a do snídaně se přemlouvám,protože je duležitá…a nesnesla bych jako muj muž dát si vaječinu nebo párek pak je mi zle …samosebou na oběd si dám i nášup nebo odpoledne děláme skoro denně grill,takže si jídlo rozhodně neubírám.Asi to vyznělo blbě chápu
taky papám poctivě vitamínky Femibion od začátku …s modelingem už jsem sekla moc to nevydělává a zabírá čas,dnes už jen něaké fotky pro radost ![]()
Zdravím dámy s pupíkama. Já jsem dnes právě 26 + 1, pokusím se přidat fotku, to jsem se fotila zrovna včera. Měřím cca 176 a váha byla před těhotenstvím 78
No a dnes mám nahoře cca 10 kg - na výchozí váhu je to dost, ale co… jsou na tom ženský daleko hůř…
( těhotenské ) bříško mi bylo vidět od toho 18.týdne…
na mě každý poznal že jsem těhotná snad už od 2. měsíce, od začátku nosím těhu rifle a sukně, protože svoje bývalé jsem prostě hned nějak od začátku 2. měsíce nezapla.. ale já tohle neřeším, stejně jako neřeščím kila, jsem těhotná, dítě potřebuje výživu a tak jíjm a piju na co mám chuť!!! a mám poéhodové těhu.. ![]()
Gabrielaaa píše:
na mě každý poznal že jsem těhotná snad už od 2. měsíce, od začátku nosím těhu rifle a sukně, protože svoje bývalé jsem prostě hned nějak od začátku 2. měsíce nezapla.. ale já tohle neřeším, stejně jako neřeščím kila, jsem těhotná, dítě potřebuje výživu a tak jíjm a piju na co mám chuť!!! a mám poéhodové těhu..
Přesně tak… není zrovna dobré se uklidňovat tím, že jíš za dva
ale omezovat se a stresovat v těhotenství kvůli váze ??? Tss, tak to určitě ![]()
ahoj holky no já jsem teprve 9+2, ale přijde mi, že mi pupík už trochu začíná vykukovat, což je tedy hodně brzy. Nebo jestli to není nějaký špíček, ale žádný tlusťoch nejsem, prostě už ho nezatáhnu.
Co se týká jídla, tak vzhledem k tomu, že mi teď nebývá zrovna nejlíp, tak zatim jím to, na co mám chuť, což je občas i něco nezdravého.
Taky jsem tak cca v 10. týdnu řešila dilema - jestli mám pupík tak velký, jak je ‚předepsáno‘. Vlezla jsem si na net a tak dlouho jsem hledala pupíky jiných těhulek a tak jsem zjistila, že každá je jiná a bříško roste každé jak se mu chce.
Přesně tak holky, já si naopak v těhu dopřávala, a říkala jsem si - konečně se nemusím stydět za to, že mám na něco chuť.. a třeba je to naposled, co se mohu takhle vymlouvat
![]()
Libza: no jasný, já se tedy neřídím tím jíst za dva, ale když mám hlad, nebo chuť, dám si cokoliv, sladký, kyselí, colu, hermelín, dám si prostě na co mám chuť..a mám nahoře 7 kg, a i kdybych měla míň nebo víc, neřeším to!!!
já totiž zastávám názor, že když má člověk na něco chuť, ovládá to tělo, a to ví co potřebuje za živiny nebo vitamíny… ![]()
Ahoj holky ja zacinam 11 tyden a taky jim to na co mam chut, taky se snazim do jidelnicku zaradit trosku toho ovoce a zeleniny
mam nahore uz 3 kila a myslim ze u me to pujde rychle a hodne, ale co ted si to uzivam… na hubnuti bude cas po porodu ![]()